Skip to main content

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Pohjois-Savo

13.1.2023 14:15

Tutustutaan hyvinvointialueisiin: Pohjois-Savo

”Panostamme henkilöstöön”

Pohjois-Savon hyvinvointialueella työskentelee noin 12 500 työntekijää sosiaali- ja terveysalan, pelastustoimen, tutkimuksen, hallinnon ja tukipalveluiden tehtävissä. Ammattinimikkeitä on jatkossa 530, eli töitä on runsaasti tarjolla eri alojen ammattilaisille.

Pohjois-Savon alueella löytyy työpisteitä useita satoja niin kaupungeissa kuin maalaismaisemissa. Hyvinvointialue palvelee yhteensä 19 kunnan asukkaita. Pohjois-Savo on yksi viidestä alueesta, jossa sijaitsee myös yliopistollinen sairaala.

Hyvinvointialue panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja koulutukseen tarjoamalla mm. nykyaikaiset ja ergonomiset edellytykset työskentelyyn, suunnitelmallisen perehdytyksen tehtäviin, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä osaavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön. Työntekijöiden osallisuudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen on työnantajalle tärkeää.

”Uusia työpaikkoja tulee hakuun jatkuvasti, joten seuraa sivuamme!”

Vakituisten työsuhteiden lisäksi tarjolla on runsaasti eri mittaisia sijaisuuksia sairaanhoitajille ja lähihoitajille. Uusi haku hoitoalan keikkatöihin avautuu tammikuun aikana.

Tutustu tarkemmin Pohjois-Savon hyvinvointialueen työmahdollisuuksiin täältä ja organisaatioon osoitteessa: pshyvinvointialue.fi.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista