Skip to main content

Lähesty aktiivisesti sinua kiinnostavaa työnantajaa jättämällä avoin hakemus

1.9.2022 08:48

Lähesty aktiivisesti sinua kiinnostavaa työnantajaa jättämällä avoin hakemus
Tiesitkö, että Kuntarekryn kautta voit jättää avoimen hakemuksen useille eri työnantajille?

Avoin hakemus on erinomainen tapa osoittaa mielenkiintoiselle työnantajalle olevasi kiinnostunut heidän työmahdollisuuksistaan varsinkin silloin, kun osaamistasi vastaavia tehtäviä ei juuri sillä hetkellä ole haettavana. Jättämällä hyvän avoimen hakemuksen voit tehdä vaikutuksen työnantajaan tulevaisuuden rekrytointitarpeita ajatellen ja siten saada kilpailuetua paikkoja täytettäessä.

Avoimen hakemuksen voi jättää Kuntarekryssä kahdella eri tavalla:

  1. Täyttämällä työnantajan oman avoin haku -rekrytoinnin hakulomakkeen
  2. Tallentamalla yleisen avoimen hakemuksen Kuntarekry-järjestelmään

Työnantajan oman rekrytoinnin kautta hakemus menee kyseisen työnantajan nähtäville, mutta Kuntarekryn yleisen avoin haku -rekrytoinnin kautta voit määritellä, kenellä työnantajilla hakemuksesi näkyy kiinnostuskysymysten avulla. Huomioithan, että avoin hakemus ei automaattisesti siirry rekrytointeihin, joista on julkaistu oma työpaikkailmoitus ja työnantajat selaavat avoimia hakemuksia satunnaisesti omien rekrtytointitarpeidensa mukaan.

Tutustu työnantajien avoimiin hakuihin

Jätä yleinen avoin hakemus Kuntarekryyn

Lue vinkit osuvan työhakemuksen laatimiseen

Julkisen sektorin organisaatiot ovat usein alueensa suurimpia työnantajia. Kunnat, kuntaomisteiset yhtiöt ja hyvinvointialueet työllistävät koko Suomessa noin 20 prosenttia eli joka viidennen työssäkäyvistä ja tarjoavat monipuolisia työtehtäviä eri aloilla. Töitä tehdään yli 7000 ammattinimikkeellä.

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista