Skip to main content

Hallinto- ja toimistotyöpaikat kunta-alalla

15.12.2020 12:48

Hallinto- ja toimistotyöpaikat kunta-alalla

Vaikka hallinto- ja toimistotyötä ei aina mielletä perinteiseksi kunta-alan työpaikaksi, pitää kunta-ala sisällään suuren määrän erilaisia hallinto- ja toimistotyötehtäviä. Työtehtävien sisältö vaihtelee suuresti eri toimialoilla ja ilman näiden alojen työntekijöitä, kuntien asioiden ylläpitäminen ja kehittäminen eivät edisty.

Millaisia hallinnon työtehtäviä on tarjolla?

Hallinnon työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti kuntatyönantajien arjen pyörittämistä sekä kehittämistä. Hallinnon työpaikat tuovat mukanaan vastuuta, mutta ne antavat työntekijöille myös paljon mahdollisuuksia kehittää itseään ja omaa osaamistaan.

Hallinnon työpaikkoja on tällä hetkellä avoimena esimerkiksi henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, lakiasioiden sekä yleishallinnon osaajille. Työtehtäviä on tarjolla aina johtajatasolta harjoittelijoille. Lisäksi monet kunnat kehittävät palveluitaan ja näiden kehittämistehtäviin haetaan erilaisia kehittämis- ja projektipäälliköitä.

Tehtävänimikkeitä hallinnon työpaikoissa on monia ja ne vaihtelevat esimerkiksi palveluesimiehen tehtävistä, talousjohtajaan tai kehittämispäällikköön. Joukossa on myös lukuisia muita tehtäviä. Käy katsomassa ja tutustu.

Millaisia toimistotyötehtäviä on tarjolla?

Toimistotyöntekijöiden tehtävät pitävät sisällään paljon kuntien palveluiden kehittämistä, mutta samalla myös erilaisia arjen pyöritykseen liittyviä työtehtäviä. Toimistotyötehtävät antavat työntekijöille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa oman alansa huippuasiantuntijoiksi.

Toimistotyötehtäviä on tarjolla tällä hetkellä ympäri Suomen esimerkiksi erilaisissa projekteissa, asiantuntijatehtävissä sekä työllisyyspalveluissa. Työtehtäviä on tarjolla eritasoisille ja erilaista kokemusta omaaville tekijöille.

Tehtävänimikkeet vaihtelevat monipuolisesti opinto- ja palvelusihteeristä, työllisyyskoordinaattoriin ja toiminnanohjaajiin. Tehtäviä on tarjolla hyvin monipuolisesti, eikä kaikkia ole tässä vielä esitelty. Käy siis katsomassa tarkemmin sinulle sopivia tehtäviä alla olevasta painikkeesta.

Hallinto- ja toimistotyön avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista