Työnantajalle

Työnantajalle

​Kuntarekry on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Palveluun on kirjautunut lähes miljoona työnhakijaa ja sitä käyttää yli 300 työnantajaorganisaatiota.

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan.

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

Yhteystiedot

Asiakastuki työnantajille

Työnantaja, miten voimme auttaa? Oletko kiinnostunut Kuntarekryn käytöstä työyhteisösi rekrytointivälineenä? Kaipaatko tukea organisaatiosi kehittämiseen? Kysy lisää palveluistamme työnantajille.

tuki@fcgtalent.fi
Puh. 044 4314 999

FCG Talent Oy 

Osmontie 34, 00610 Helsinki
PL 950, 00601 Helsinki

Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

www.fcgtalent.fi I www.kuntarekry.fi I www.fcg.fi

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi[at]fcg.fi

Julkaise työpaikkailmoitus

Julkaise työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus tai mainosbanneri Kuntarekry.fi:ssä tavoittaa ylivoimaisesti eniten kuntatyöstä kiinnostuneita työnhakijoita Suomessa.

Viikoittain kymmenet tuhannet kävijät etsivät Kuntarekry.fi-palvelusta työpaikkoja. Heistä yhdeksän kymmenestä löytää kiinnostavia työpaikkailmoituksia.

Hankkimalla mediatilaa Kuntarekrystä tavoitat nämä aktiiviset kunta-alan työnhakijat - myös ilman jatkuvaa Kuntarekry-järjestelmäsopimusta. Ilmoitukset ja mainosbannerit voit tilata kätevästi sähköpostilla.

Julkaise työpaikkailmoitus

Ilmoituksen julkaiset verkossa ja maksat laskulla.

  • 5 työpaikkailmoitusta 12 kuukauden aikana 750 € (+alv)
  • ​1 työpaikkailmoitus 350 € (+alv)

Tilaa itsellesi käyttäjätunnukset ilmoitusten julkaisua varten tuki@fcgtalent.fi

Mainosta bannerilla

Mainosta bannerilla

Mainosbanneri Kuntarekry.fi-sivuston etusivulla tuo lisänäkyvyyttä työpaikkailmoituksellesi tai rekrytointikampanjallesi. Voit ohjata mainosbannerin osoittamaan työpaikkailmoitukseen Kuntarekryssä tai vaikkapa organisaatiosi nettisivulle.

Voit varata banneripaikan alkamaan ja päättymään minä arkipäivänä tahansa ma-pe. Varauksen ei tarvitse olla kalenteriviikkojen mittainen, vaan se voi olla esimerkiksi to-to.

Banneri Kuntarekry.fi-etusivulla (1500px x 320 px, .jpg, .png, .gif):

  • viikko 500 € (+alv)
  • kaksi viikkoa 900 € (+alv)
  • neljä viikkoa 1300 € (+alv)

Hinnat koskevat valmista aineistoa. Bannerin suunnittelu ja toteutus asiakkaan aineistolla 100 € (+alv).

Tilaa banneripaikka osoitteesta tuki@fcgtalent.fi

Kirjaudu