Työnantajalle

Työnantajalle

​Kuntarekry on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Palveluun on kirjautunut lähes miljoona työnhakijaa ja sitä käyttää noin 350 työnantajaorganisaatiota.

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan. Palveluihimme kuuluu myös työntekijöiden perehdytykseen kehitetty Intro perehdytysohjelmisto.

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

Tutustu työnantajille suunnattuihin palveluihimme täällä. Jos ette vielä ole Kuntarekryn käyttäjiä, mutta sinua kiinnostaisi esimerkiksi julkaista työpaikkailmoitus sivustollemme, voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme. Tilauksen jälkeen toimitamme sinulle tunnukset ilmoituksen julkaisemista varten.

4 000 työpaikkaa jatkuvasti avoinna

350+ asiakasorganisaatiota

600 000+ käyntiä viikossa

3,2 miljoonaa kävijää vuodessa

Kuntarekry työnantajille

Työnantajien asiakastuki

Työnantaja, miten voimme auttaa? Oletko kiinnostunut Kuntarekryn käytöstä työyhteisösi rekrytointivälineenä? Lue lisää tai kysy meiltä palveluistamme työnantajille.

tuki@kuntarekry.fi
Puh. 044 4314 999

tyonantaja.kuntarekry.fi I www.kuntarekry.fi I www.fcg.fi

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi[at]fcg.fi

Rekisteröi itsellesi työnantajatunnukset

Tämän sivun alaosasta pääset rekisteröimään itsellesi tunnukset, vahvistamme ne noin vuorokauden kuluessa.

Kirjautumalla kuntarekry.fi -sivustolle:

  • Näet organisaationne työpaikkailmoitusten klikkausmäärät
  • Pääset päivittämään työnantajaesittelyänne
  • Pystyt vaihtamaan työpaikkailmoitustenne kuvan/videon
  • Näet organisaationne saamat arviot työnantajaesittelyssä olevista kysymyksistä
  • Saat RSS/XML-syötteet ilmoitusten linkittämiseksi omille nettisivuillenne/intraan

Mikäli sinulla on käyttäjätunnus ja siinä toimiva sähköpostiosoite, lähetämme sinulle tämän lomakkeen jälkeen sinulle sähköpostin. Viesti sisältää linkin, jota klikkaamalla pääset vaihtamaan salasanasi.