Skip to main content

Työnantajalle

Työnantajalle

​Kuntarekry on valtakunnallinen julkissektorin työnhakupalvelu ja kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden rekrytointipalvelu. Palveluun on kirjautunut noin 500 000 työnhakijaa ja sitä käyttää yli 350 työnantajaorganisaatiota. Kuntarekry.fi -sivustolla on yli miljoona käyntiä kuukausittain.

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, hyvinvointialueille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan. Palveluihimme kuuluu myös työntekijöiden perehdytykseen kehitetty Intro perehdytysohjelmisto.

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa jatkuvasti tuhansia avoimia työpaikkoja laajalti eri aloilta ympäri Suomen, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä hyödyllistä tietoa työnhakuun liittyen.

Tutustu työnantajille suunnattuihin palveluihimme täällä. Jos ette vielä ole Kuntarekryn käyttäjiä, mutta sinua kiinnostaisi esimerkiksi julkaista työpaikkailmoitus sivustollemme, voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme. Tilauksen jälkeen toimitamme sinulle tunnukset ilmoituksen julkaisemista varten.

3500 työpaikkaa jatkuvasti avoinna

350+ asiakasorganisaatiota

Yli miljoona käyntiä kuukaudessa

Yli 6 miljoonaa kävijää vuodessa

Kuntarekry työnantajille

Työnantajien asiakastuki

Työnantaja, miten voimme auttaa? Oletko kiinnostunut Kuntarekryn käytöstä työyhteisösi rekrytointivälineenä? Lue lisää tai kysy meiltä palveluistamme työnantajille.

tuki@kuntarekry.fi
Puh. 044 4314 999

tyonantaja.kuntarekry.fi I www.kuntarekry.fi I www.fcg.fi

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi[at]fcg.fi

Rekisteröi itsellesi työnantajatunnukset

Tämän sivun alaosasta pääset rekisteröimään itsellesi tunnukset, vahvistamme ne noin vuorokauden kuluessa.

Kirjautumalla kuntarekry.fi -sivustolle:

  • Pääset päivittämään työnantajaesittelyänne
  • Pystyt vaihtamaan työpaikkailmoitustenne kuvan/videon
  • Näet organisaationne saamat arviot työnantajaesittelyssä olevista kysymyksistä
  • Saat RSS/XML-syötteet ilmoitusten linkittämiseksi omille nettisivuillenne/intraan

If you have an account in our system with a valid email address on file, an email will be sent to you after you submit this form. That email will contain a link that you may click on to reset your password.