Arkea Oy

Arkea Oy

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Olemme noin 1200 välittävän ja tekevän ihmisen työpaikka. Haemme kasvua ja tarvitsemme sen tekijöitä. Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme kotimaisen, nykyaikaisen ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa myös jokaisella henkilöstömme jäsenellä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena. Tahdomme antaa jokaisella mahdollisuuden loistaa.Tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme ja pidämme huolta niin asiakkaistamme, ympäristöstä kuin henkilökunnastamme.

Näin Arkean rekrytointiprosessi etenee

Aloitamme hakemuksiin tutustumisen jo hakuajan ollessa käynnissä. Näin saamme käytyä kaikki hakemukset huolella läpi mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Kutsumme haastatteluun tehtävään soveltuvimmat kandidaatit sähköpostitse tai puhelimitse. Hakuprosessin päätyttyä informoimme kaikkia hakijoita asiasta sähköpostitse.

Joskus haastattelukutsun saapuminen saattaa kestää, sillä työhakemuksia saapuu paljon ja rekrytointitarve saattaa eri kohteissamme muuttua.

Hae töihin Arkeaan

Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti alan ammattilaisia ja tekijöitä - ihmisiä jotka tekevät ja välittävät. Tiedustelut tai avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekrytointi@arkea.fi. Myös avoimia työharjoittelupaikkoja voit tiedustella Arkean rekrytoinnista.

Katso avoimet työpaikkamme

Työpaikat
Arkea Oy 11

Näytä kaikki