Työnantaja Askolan kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Askolan kunta Askolan kunta Askolan kunta Askolan kunta

Askolan kunta

Uudenmaan maakunnassa, Porvoon kupeessa sijaitseva Askola elää rauhallista maalaiselämää ilman kaupungin hälinöitä ja vilskettä. Turvallisessa maalaiskunnassamme on tilaa elää, hengittää ja tehdä asiat omalla tavalla. Hurmaava jokilaakson maisema ympäröi asukkaat ja vierailijat Askolassa ympäri vuoden.

Kehittyvä Askola tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työntekoon, asumiseen, yrittämiseen ja vapaa-aikaan. Kunnasta löytyvät palvelut vauvasta vaariin ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Meiltä löydät runsaasti mahdollisuuksia erilaiseen sisä- ja ulkoliikuntaan niin yksin kuin yhdessäkin. Pidämme kiinni hyvistä palveluista ja kasvamme entistä paremmaksi paikaksi elää.

Kunnioitamme asukkaidemme vapautta elää omannäköistä elämää ja valinnanvapautta vaikkapa hoitopaikkojen ja koulujen suhteen. Päiväkotimme ovat kodikkaita ja viihtyisiä. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista perusopetusta sekä mahdollisuuden toisen asteen opintoihin.

Askola tunnetaan oma-aloitteisista, hyvinvoivista ja yhdessä tekevistä ihmisistään. Talkoohenki ja ”tuumasta toimeen” -asenne ovat Askolan kantavia voimia! Toteuta unelmasi omanlaisesta elämästäsi kauniissa maalaismaisemassa. Asetu sinäkin Askolaan!

Työpaikat
Askolan kunta 4

Näytä kaikki