Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Kuntarekry

Tule töihin Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji!

Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme.

Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme!

Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Katso hyvinvointialuejohtajamme Sally Leskisen videotervehdys oheisesta linkistä. Tervetuloa meille töihin!
https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/tule-meille-toihin/

Kehittävä työnantaja

Toiminnassamme heijastuvat arvomme, joita ovat:

  • Mie turvaan

  • Mie uskallan

  • Mie vastaan

  • Mie välitän

Panostamme osaamisen kehittämiseen muun muassa monipuolisella koulutustarjonnalla ja työnohjauksella. Kehitämme työhyvinvointia ja kannustamme henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan​.​​ Olemme savuton työpaikka.​

Kehitämme jatkuvasti uusia ja erilaisia tapoja toteuttaa sosiaali- ja terveyspalveluita. Panostamme yhteiseen kehittämiseen eri toimialoillamme. Annamme uusille työntekijöillemme ja harjoitteluun tuleville opiskelijoille sekä aikaa että opastusta. Meillä on tutkimusrahasto, jonk​a avulla kannustamme työntekijöitämme etenemään omassa tutkimustyössään.

Saimme ensimmäisenä sairaanhoitopiirinä ja sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymänä 21.10.2022 Ekokompassi-sertifikaatin. Olemme myös ensimmäinen sertifikaatin saanut hyvinvointialue.

Osana Oikotien luotsaamaa Vastuullinen työpaikka vastuullisuusyhteisöä, voimme ylpeydellä ilmoittaa olevamme vastuullinen työpaikka, jossa pyrimme joka päivä kehittämään toimintaamme vastuullisempaan suuntaan!

Hyvinvointialueen avoimet työpaikat