Työnantaja Heinolan kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Heinolan kaupunki

Heinolan kaupunki

Hyvä kasvaa Heinolassa

Ruuhkattomassa Heinolassa olet samaan aikaan keskellä luontoa ja kaupunkia, järvi- ja harjumaisemissa lähellä poikkeuksellisen hyviä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Heinola on sopivan suuri palvellakseen laadukkaasti ja samalla sopivan pieni ollakseen aidosti yhteisöllinen. Heinolassa on tilaa ja aikaa elää enemmän. Edullinen asumistaso ja elämän korkea laatu kulkevat meillä käsikädessä.

Heinolan kokoisessa kaupungissa on aikaa huomioida toiset. Tiivis kaupunkirakenne kokoaa ihmiset yhteen ja luo edellytykset yhteisölliselle, välittävälle elämälle. Se näkyy toimivina kunnallisina ja yksityisinä palveluina. Heinolan sijainti moottoritien varrella tuo sinut Helsingistä ja pohjoisesta hetkessä perille.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja kehittyy sekä yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Heinolan inhimillisyys ja vetovoimaisuus on tätä päivää myös tulevaisuudessa. Meillä Heinolassa on rohkea tekemisen meininki. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme.

Sinua ja osaamistasi tarvitaan!

Työpaikat
Heinolan kaupunki 4

Näytä kaikki