Skip to main content
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja liikkumiseen työ- ja vapaa-ajan matkoilla.

Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.

Meidän joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi tulevaisuuden palvelujen kehittämisessä. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen, ja tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä.

Hyppää kyytiimme – parhaat matkat tehdään yhdessä!

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Työpaikat
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä 2

Näytä kaikki