Työnantaja Hyria, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Hyria

Hyria

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa.

Hyria on ihmisläheinen ja mahdollistava. Otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet ja elämme vuorovaikutuksessa toinen toistamme arvostaen. Teemme mahdolliseksi erilaisia työntekemisen ja osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Olemme kiinnostuneita jokaisen hyrialaisen hyvinvoinnista ja toimimme niin, että hyvinvointi vahvistuu. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikunta- tai hierontaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia.

Hyria on ketterä ja uudistuva. Emme epäröi kokeilla uutta. Näemme virheet ja epäonnistumiset uusina mahdollisuuksina kehittymiseen. Hyrialaisen arjessa on lupa innostua siitä, mitä tekee. Uskomme, että nopein tie menestymiseen kulkee yhdessä tekemisen kautta.

Muutamme mahdollisuuksia ratkaisuiksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja otamme määrätietoisia askeleita oman toimintamme kehittämiseksi. Teemme päätöksiä tietoon perustuen, tiedostamme päätöstemme vaikutukset ja toimimme vastuullisesti.

Työpaikat
Hyria 8

Näytä kaikki