Työnantaja Hyrynsalmen kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Hyrynsalmen kunta

Hyrynsalmen kunta

Hyrynsalmen kuntakeskus on kompakti kokonaisuus Kainuun maakunnassa valtatie 5:n varrella. Laaja, mutta väestöltään pieni (2300 as.) maaseutumainen kunta tarjoaa asukkailleen päivittäispalveluiden lisäksi erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä ympäri vuoden. Hyrynsalmi on tunnettu omaleimaisista tapahtumista ja matkailusta. Vuosittain Hyrynsalmella järjestetään mm. suopotkupallon ja umpihankifutiksen MM-kisat. Hyväntuuliset kuntalaiset ja kattavat palvelut ovat keskittyneet keskustaajamaan ja Moisiovaaran kyläkeskukseen, kiireettömät mökkiläiset ja monipuoliset matkailupalvelut Ukkohallan matkailukeskuksen ympäristöön.

Hyrynsalmen kunta työllistää noin 90 henkilöä ja on Kainuun soten kanssa kunnan suurin työnantaja. Yritysmyönteisen kunnan elinvoimaa tukevat matkailun lisäksi metsätalous, liikenne sekä biotalous. Hyrynsalmi on myös Suomen eteläisin poronhoitokunta.

Motivoitunut ja osaava henkilöstö on kuntamme tärkein voimavara, rento ja idearikas työyhteisö jokaisen työpäivän perusta. Työssä jaksamista tuetaan ePassilla ja järjestämällä virkistyspäiviä. Ystävällinen ja kannustava työyhteisö odottaa juuri sinua!

Työpaikat
Hyrynsalmen kunta 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.