Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupunki

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Haluamme toivottaa uudet iisalmelaiset tervetulleiksi työskentelemään, asumaan ja viihtymään kaupungissamme!

Iisalmen kaupungin organisaatiossa työskentelee noin 750 vakituista ja 220 määräaikaista työntekijää. Iisalmen kaupunki pitää henkilöstöään tärkeimpänä voimavaranaan kannattavan toiminnan ylläpitämisessä sekä hyvän laadun ja asiakaspalvelun tuottamisessa. Kaupunki panostaakin henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävään toimintaan tavoitteenaan työntekijöiden hyvä toimintakyky ja terveys, turvallinen työ ja työympäristö sekä hyvin toimiva työyhteisö.

Kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja mm. puistotyöhön, viherrakentamiseen, tilojen siivoukseen ja toimistotyöhön. Kesätyöpaikat ovat haussa helmi-maaliskuussa.

Työpaikat
Iisalmen kaupunki 10

Näytä kaikki