Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset aktiviteetit.

Imatralla on hyvä elää, vierailijan viipyä ja yrittäjän menestyä. Luonto on lähellä, mutta silti kaupungista löytyvät palvelut ja runsaasti virikkeitä vapaa-aikaan. Imatran vahvuuksia ovat erityisesti urheilu- ja kulttuuripuolen tarjonta. Meillä on IPV, Ketterä, Imatran ajot, uusi teatteritalo, kuohuva koski, Saimaa, Suomen kaunein rakennus, kolme kylpylää, golfkenttä ja paljon muuta.

Kaupunki rakentaa muutamassa vuodessa kaikki koulut uusiksi. Tällä pyritään takaamaan lapsille päivähoidosta alkaen terveelliset ja turvalliset kouluolot. Kaupunki panostaa näin vahvasti hyvinvointiin.

Imatra sijaitsee kaakkoisessa Suomessa, Etelä-Karjalassa. Kaupungin keskustasta on vain muutama kilometri Venäjän rajalle ja sitä kautta Svetogorskiin. Pietariin on Imatralta 210 kilometriä ja Helsinkiin 257 kilometriä. Junalla Helsinkiin matka kuluu nopeasti, vain 2,5 tunnissa.

Tule meille!

Lue lisää:
imatra.fi
kansallisihme.fi

Työpaikat
Imatran kaupunki 6

Näytä kaikki