Imatran kaupunki

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset aktiviteetit. Saimaa, Vuoksi ja Imatrankoski luovat ainutlaatuisen alueen koettavaksi.

Imatralla tehdään eikä meinata. Oma kaupunginteatteri, vaihtuvat näyttelyt, aktiiviset tapahtumantuottajat ja kulttuuriyhteisöt tarjoavat elämyksiä vuoden jokaiselle päivälle.

Imatran Ukonniemen aluetta on kehitetty vuosien ajan urheilu- ja liikuntamatkailun tarpeisiin. Hyvät puitteet luovat monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille.

Kaupunki rakentaa muutamassa vuodessa kaikki koulut uusiksi. Tällä tarjoamme lapsille päivähoidosta alkaen terveellisen ja turvallisen kasvupolun. Osana tätä uudistusta on jo valmistunut Suomen suurin puukoulu.

Imatra sijaitsee kaakkoisessa Suomessa, Etelä-Karjalassa. Kaupungin keskustasta on vain muutama kilometri Venäjän rajalle. Pietariin on Imatralta 210 kilometriä ja Helsinkiin 257 kilometriä. Junalla Helsinkiin matka kuluu nopeasti, vain 2,5 tunnissa.

Tarjoamme työntekijöillemme modernit työtilat, mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön.

Lue lisää ja tule meille!
imatra.fi
kansallisihme.fi

Työpaikat
Imatran kaupunki 6

Näytä kaikki