Työnantaja Istekki Oy, rekrytointi ja avoimet työpaikat

Istekki Oy

Istekki Oy

Istekki on kasvava ja kehittyvä yli 450 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka toimii eri puolilla Suomea muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Visiomme on olla suurin ja halutuin julkisomisteinen digitalisoituvan julkisen sektorin rakentaja ja mahdollistaja koko Suomessa.

Suurin osa asiakkaistamme myös omistaa Istekkiä, eli ovat asiakasomistajiamme. Toimintamme tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osingonjakoa varten, vaan tarjota asiakasomistajille kustannustehokkaita, kilpailukykyisiä ja nykyaikaisia palveluja.

Vahva osaamisemme palveluintegraattorina mahdollistaa joustavan ja tehokkaan toiminnan asiakasomistajiemme uusien ja jo olemassa olevien kumppaneiden kanssa. Yhdessä tuotamme parhaan kokonaisuuden asiakasomistajamme tarpeisiin.

Istekin henkilökunnan ainutlaatuinen yhdistelmä osaamista ja taustaa kuntasektorilta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon puolelta yhdistettynä vahvaan IMCT-osaamiseemme saa meidät katsomaan palvelua jokaisen siihen liittyvän kannalta. Suunnittelemme ratkaisut palvelun käyttäjien tarpeiden ehdoilla, tietohallinnon päivittäistä toimintaa helpottaviksi ja asiakasomistajiemme strategiaa tukeviksi.

Ura Istekissä

Työpaikat
Istekki Oy 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.