Työnantaja Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ja laadukasta toisen asteen ammatillista koulutusta

Ammatillinen koulutus kehittyy ajan mukana niin rakenteellisesti kuin sisällöllisesti. Tämän päivän opiskelu on käytännönläheistä ja keskittyy osaamisen kehittämiseen sekä työelämätaitojen hankkimiseen aidoissa työympäristöissä, joko oppilaitoksen tiloissa tai yrityksissä. Haluamme koulutuksiemme avulla tarjota opiskelijoillemme taidot tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Mahdollistamme opiskelijoidemme kehittymisen tulevaisuuden osaajiksi.

Koulutuskeskus JEDUssa tavoitteenamme on tuottaa tulevaisuuden osaamista ja hyvinvointia yksilöille ja yhteiskunnalle kouluttamalla osaavia ammattilaisia työelämään ja jatko-opintoihin.

Kuntayhtymän henkilöstöstrategia lähtee siitä perusajatuksesta, että ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilöstö on tärkein voimavara, jolla luodaan kuntayhtymän menestyksen perusta. Perusajatuksen toteutumisen takaamiseksi henkilöstön työolosuhteita ja osaamisen tasoa kehitetään jatkuvasti.

Toimimme vastuullisesti yksin ja yhdessä. Hoidamme työtehtävämme sovitusti ja kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti. Toimintamme on keskustelevaa, kannustavaa ja vuorovaikutteista. Toimintamme edistää luottamuksen ja kehittävän ilmapiirin syntymistä kuntayhtymässä ja sidosryhmien kanssa sekä työ- ja elinkeinoelämässä.

Kuntayhtymän palvelukseen rekrytoimme kelpoisuusehdot täyttävää, osaavaa, ammattitaitoista ja tulokselliseen toimintaan pystyvää henkilöstöä. Perehdytämme henkilöstömme uusiin tehtäviin järjestelmällisesti ja huolellisesti.

Työpaikat
Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU 3

Näytä kaikki