Työnantaja Joutsan kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Joutsan kunta Joutsan kunta Joutsan kunta Joutsan kunta Joutsan kunta Joutsan kunta

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille sekä perhe-elämälle? Sen tarjoaa Sinulle kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa. Joutsassa on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen. Joutsa sijaitsee 4-tien varrella ja tarvittaessa kaupunkiin hurauttaa hetkessä. Kannattaa siis hakea töihin Joutsan kunnalle, täällä kaikki arvokas on lähellä ja palvelut ovat hyvät sekä laadukkaat kaikkiin elämänvaiheisiin. Työn vastapainoksi löydät luonnon rauhaa, mukavasti kulttuuria sekä hyviä liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille.

”Upeat puitteet, edullinen asuminen ja kätevät etäisyydet eivät itsessään tee paikkakunnasta hyvää kotikuntaa. Sen tekevät ihmiset.”

Työnantajana Joutsan kunta panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen. Tarjolla on hyvät TYHY- edut ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan myös vapaa-ajalla. Työntekijänä saat käyttöösi Epassi Flexin sekä kerran viikossa pääset ilmaiseksi uimaan Leivonmäen uimahalliin. Tarjolla on myös muita TYHY-etuja. Lisäksi Joutsan kunnassa saat mukavan työyhteisön, työyhteisössä on hyvä pössis ja tekemisen meininki. Kunta panostaa työntekijöidensä ammattitaidon kehittämiseen sekä ylläpitämiseen ja kannustaa kouluttautumaan.

Joutsan kunta on sitouttanut työntekijöitään hyvin ja pitkät työsuhteet puhuvat asian puolesta. Kunta työllistää noin 150 henkilöä.

Joutsan kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Työpaikat
Joutsan kunta 1

Näytä kaikki