Työnantaja Juuan kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Juuan kunta Juuan kunta Juuan kunta Juuan kunta Juuan kunta Juuan kunta

Juuan kunta

Hei sie arjen sankari! Tuu siekkii Juuan kehittyvvään ja vierraanvarraisseen yhteissöön, jossa voet sammoilla vuarojen, mehtien ja tyynten vetten sylleelyssä.

Myö ollaan tiällä Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla aevan Kolin kuppeessa. Lähimmät kaapungit ovat Nurmes, Lieksa ja Jojensuu. Tiällä assuu melekkeen 4400 Pohjois-Karjalan onnellisinta immeestä.

Meillä on monemmoista mökkeelijjöö ja kesäasujjoo, sillä tuo meejän vetovoemanen luontomme hookuttelee jos vaekka mimmosta kulukijjoo. Pualasmuan suaristo sekä meijän yhteishenki hämmästyttää vierrailijoita ympäri vuojen.

Sama selkokielellä

Hei sinä arjen sankari! Tule sinäkin Juuan kehittyvään ja vieraanvaraiseen yhteisöön, jossa voit samoilla vaarojen, metsien ja tyynten vetten syleilyssä.

Me olemme täällä Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla aivan Kolin kupeessa. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Täällä asuu melkein 4400 Pohjois-Karjalan onnellisinta ihmistä.

Meillä on monenlaisia kesäasukkaita, sillä meidän vetovoimainen luontomme houkuttelee vierailijoita. Paalasmaan saaristo sekä meidän yhteishenki hämmästyttää vierailijoita ympäri vuoden.

Työpaikat
Juuan kunta 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.