Juvan kunta

Juvan kunta

Juva on vireä ja elinvoimainen kunta Etelä-Savossa puhtaan järviluonnon keskellä. Monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja vapaa-ajan tekemistä löytyy joka makuun. Juvalta on myös hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin; kunta sijaitsee neljän kaupungin työssäkäyntialueella valtateiden 5 ja 14 risteyskohdassa. Juva on viihtyisä, vireä ja verkostoitunut maakuntakeskus. Juva elää elintarvikkeista, puusta, luonnosta, matkailusta ja palveluista.

Kunnan organisaatioon ja palvelutuotantoon kuuluvat sivistystoimen, teknisen toimen ja yleishallinnon palvelut. Sosiaali- ja terveyspalvelut on siirretty 1.1.2017 alkaen Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut ky:n hoidettaviksi. Juvan kunta on henkilöstöään arvostava työnantaja noudattamalla hyvää henkilöstöpolitiikkaa, joka edistää henkilöstön hyvinvointia ja osaamisen kehittymistä sekä koko organisaation tuloksellisuuden parantamista.

Juvalla on meneillään isoja investointeja:
Kunnassa toteutetaan kampuksen elinkaarihanke, jossa rakennetaan kuntaan uusi yhtenäiskoulu, lukio, 100-paikkainen päiväkoti ja liikuntahalli nykyisen koulukeskuksen alueelle. Uudet tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2021.
Viitostien peruskorjaus välillä Mikkeli-Juva. Valtatie 5 on itäisen Suomen vilkasliikenteinen pääväylä, joka palvelee henkilöliikenteen lisäksi alueen talouselämää ja teollisuutta. Liikenne on hankkeen valmistuttua Mikkelin ja Juvan välillä sujuvaa ja turvallista. Perusparannus valmistuu vuoteen 2021 mennessä.

Lisää Juvasta: www.juva.fi

Työpaikat
Juvan kunta 1

Näytä kaikki