Työnantaja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Kajaanin ammattikorkeakoulu palvelee toiminnallaan alueen kehitystarpeita hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun alueilla. Ammattikorkeakoulu edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla: aktiviteettimatkailussa, sairaan- ja terveydenhoidossa, liiketoimintaosaamisessa ja yrittäjyydessä sekä ICT- teollisuudessa ja kone-ja kaivostekniikassa.

Tarjoamme opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Huomioimme opiskelijat yksilöinä ja pieni dynaaminen ammattikorkeakoulumme on heille turvallinen paikka. Haluamme opiskelijoiden viihtyvän meillä. Tärkeä painopiste toiminnassamme on opintojen ohjaus ja tuutorointi, joiden tavoitteena on auttaa opiskelijaa menestyksekkääseen opiskeluun. Valmistuneet opiskelijat arvostavat kouluamme. He ovat antaneet hyvät arvosanat erityisesti opetuksen ja ohjauksen tasosta.

Henkilökunta on voimavaramme. Heillä on myönteinen, innovatiivinen ja ennakkoluuloton asenne itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan työtä ja osaamista sekä tuetaan jaksamista ja kehittymistä.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Työelämä- ja asiakaslähtöinen toimintamme tuottaa lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme ja tähtää alueen entistä parempaan menestymiseen.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on luova ilo toiminnassa. Tervetuloa Kajaanin ammattikorkeakouluun tutkimaan, mitä alueen kehittämistyö Kajaanin ammattikorkeakoulussa käytännössä tarkoittaa.

Avoimet hakemukset
Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy 2

Työpaikat
Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.

Osallistumme seuraaviin tapahtumiin