Kangasalan kaupunki - Kuntarekry

Sujuvaa arkea, tekemisen meininkiä ja välittämistä!

Tule töihin Kangasalan kaupungille

Kangasala on yli 33 000 asukkaan kaupunki Tampereen naapurissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kangasala on strategiansa mukaisesti palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen Kangasala, jossa ei hävetä olla vaatimattomasti parhaita.

Kangasalla työskentelee n. 1300 työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri ammattialoilla. Meillä on myös useita mahdollisuuksia opintoihin liittyviin harjotteluihin sekä opinnäytetöihin. Katso myös keikkatyömahdollisuudet ateria- ja siivouspalveluissa, varhaiskasvatuksessa sekä opetuspalveluissa.

Katsotaan yhdessä, mitä voisimme tarjota juuri sinulle! Lisätietoja rekrytointikoordinaattori Saara Kavén etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Liity hyvän piiriin!

Kangasala haluaa olla edelläkävijä. Henkilöstöä kannustetaan työn ja toimintatapojen aktiiviseen kehittämiseen. Meillä kuunnellaan, kokeillaan, mahdollistetaan ja välitetään.
Kangasalan kaupungille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka-merkki kaudelle 2023-24. Hyvä me!
"Toimia on tehty niin arjen, mielenterveyden tukemisen kuin johtamisenkin saralla. Se, että olette edenneet näillä kaikilla rintamilla samanaikaisesti, on varmasti yksi syy siihen, että myös tulokset ovat upeita! Mielenterveysperustaisten poissaolojen 5 prosentin lasku koko kaupungin tasolla on huima saavutus. Hyvinvoinnin tukeminen esimerkiksi univalmennuksen avulla ja lyhytterapian tarjoaminen kertovat organisaationne aidosta kiinnostuksesta etsiä uusiakin tapoja työntekijöiden mielenterveyden vaalimiseen."

Tämä kertoo, että meidän slogan, Liity hyvän piiriin, ei ole ainoastaan sana helinää. Hyvinvoivat työntekijät muodostavat meillä tämän hyvän piirin, joka säteilee hyvää koko kaupunkiin.

Tule mukaan – ollaan yhdessä vaatimattomasti parhaita!

Meillä on tekemisen meininkiä

Tutustu alla olevien videoiden avulla mitä eri alojen ammattilaiset kertovat omasta työstään

Merkityksellistä ja arvokasta työtä

Kangasalan kaupungilla on arvokas yhteiskunnallinen palvelutehtävä, jota sen monitaitoinen ammattilaisten joukko toteuttaa joka päivä. Kaupunki tuottaa yli 33 000 asukkaalleen monialaisia palveluita kahdessa eri palvelukeskuksessa, vesiliikelaitoksessa ja tytäryhtiöissä. Kangasalan kaupungilla on palveluksessaan yli 1 300 työntekijää ja käytössä yli 100 erilaista ammattinimikettä.

Sivistystoimi työllistää yli 800 henkilöä opetus- ja koulutuspalveluissa, varhaiskasvatuksessa sekä hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden tehtävissä. Teknisen alan tehtäviä on maankäytön, rakentamisen sekä ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueilla. Myös ateria- ja siivouspalvelut työllistää huomattavan määrän henkilöstöä. Strategisen johdon toimialueella tuotetaan mm. kuntalais- ja työllisyyspalveluja kaupungin asukkaille.

Tutustu meihin tarkemmin

Avoimet työpaikkamme