Oma Häme - mahdollisuus kehittyä!

Tervetuloa Oma Hämeelle!

1.1.2023 toimintansa aloittanut Oma Häme - Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Olemme täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta ja siksi meillä työstään innostuneet sekä hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde.

Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Sosiaalityöhön Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle?

Oletko sosiaalityön ammattilainen tai urasi alussa? Meillä Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on tarjolla erilaisia uramahdollisuuksia sosiaalityön eri yksiköissä!

Sosiaalityöntekijä, kesäsijaisuus Forssa - Riihimäki

Sairaanhoitajaksi tai kätilöksi erikoissairaanhoitoon?

Meillä voit osallistua osana perehdytystä myös erilaisiin hoitotyön Taitopajoihin. Hoitoalan kesätyöntekijät voivat ennen työsuhteen alkua suorittaa LOVe -tentin ja tarvittavat näytöt. Lisäksi pääset tutustumaan Kantiksen muihin kesätyöntekijöihin KesäOlohuone-tapaamisissa.

Lue lisää

Kesätöihin perusterveydenhuollon sairaalapalveluihin?

Tarjoamme työmahdollisuuksia Vanajaveden sairaalassa Hämeenlinnassa, Riihimäen sairaalassa, Janakkalan sairaalassa ja Forssan osaamiskeskuksessa. Voimme räätälöidä Sinulle sopivia työjaksoja, neuvotella sijaisuuden ajankohdasta, pituudesta sekä siitä, minkälaisia vuoroja voit ja haluat tehdä ja missä yksiköissä. Voit tulla sairaalan dynaamisille osastoille tai työskennellä ensiluokkaista hoitoa antavassa kotisairaalassa Forssassa ja Riihimäellä.

Tutustu perusterveydenhuollon sairaalapalveluiden paikkoihin tästä!

Avoimet työpaikkamme