Skip to main content
Kärsämäen kunta Kärsämäen kunta

Kärsämäen kunta

Kärsämäelle on monta syytä piipahtaa tai jäädä vaikka loppuiäksi. Asuinpaikkana kunta on turvallinen ja luonnonläheinen. Arki sujuu vaivattomasti toimivien palveluiden ansiosta, ja työpaikkoja löytyy mukavasti oman kodin lähistöltä.

Kärsämäellä on helppo tuntea olonsa onnelliseksi ja luottaa tulevaisuuteen. Täällä on kohtuuhintaisia asumisen vaihtoehtoja kaikenkokoisille talouksille, halusipa rakentaa kotinsa itse tai asua vuokralla. Arkea helpottavat hyvätasoiset, helposti saavutettavat palvelut.

Kärsämäki tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen ja vakaan kasvuympäristön. Koulupolku ulottuu kotikunnassa aina esikoulusta lukioon saakka, ja vapaa-aika sujuu monipuolisten harrastusten parissa. Tekemisen vaihtoehtoja riittää jalkapallosta pesäpalloon ja uimisesta murtomaahiihtoon.

Kärsämäellä on helppo tehdä etätöitä, sillä jokaiseen talouteen on saatavilla 100 megan valokuituyhteys. Työtä voi tulla tekemään yhteisölliseen Vau!haus Kärsämäki -työtilaan, jossa on myös kokoustiloja. Lisäksi kunta vuokraa toimistohotellista huoneita niin väliaikaiseen kuin pysyvämpäänkin tarpeeseen.

Kärsämäeltä on matkaa

  • Ouluun 120 kilometriä
  • Jyväskylään 215 kilometriä
  • Helsinkiin 480 kilometriä.

Maantieteellinen sijainti on siis loistava, Suomen keskipisteessä. Tule mukaan!

Työpaikat
Kärsämäen kunta 2

Näytä kaikki