Skip to main content
Keravan kaupunki

Keravan kaupunki

Kerava – pieni suuri kaupunki

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kerava on luotettava työnantaja askeleen päässä Helsingistä. Työnantajana olemme tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja joustava. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän ammattitaitonsa ylläpitämisestä. Keravalla on mahdollista löytää työn ilo!

Työskentelemme turvallisessa ja viihtyisässä työympäristössä. Työtilat, työvälineet, osaamisen kehittäminen sekä työyhteisöjen ilmapiiri tukevat työn tekemistä. Johtamisjärjestelmämme tukee johtamistyötä ja se antaa puitteet hyvälle henkilöstöjohtamiselle ja esimiestyölle.

Haemme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia palveluidemme kehittämiseen. Jos olet ammattitaitoinen, sitoutunut ja sinulta löytyy tekemisen meininkiä, tule töihin Keravalle!

Lisätietoa Keravasta www.kerava.fi

Työpaikat
Keravan kaupunki 23

Näytä kaikki
Näytä kaikki