Työnantaja Keravan kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Keravan kaupunki

Keravan kaupunki

Kerava on kaupunki kulttuurille. Olemme pienen vehreän kaupungin mittakaavasta ja mahdollisuuksista nauttivan asuinpaikka, jossa ei tarvitse luopua suurkaupungin rososta ja eläväisyydestä. Tavoitteenamme on olla pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki, elinvoimainen ja uudistuva kaupunki.

Laadukkaat palvelumme mahdollistaa innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme. Arvostamme toistemme työtä ja osaamista, sekä kannustamme jokaista ottamaan vastuuta ja osallistumaan aktiivisesti oman työnsä kehittämiseen. Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vain 20 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Meillä pääset vaikuttamaan kuntalaisten arkeen joustavan, tasa-arvoisen ja nykyaikaisen työnantajan palveluksessa. Kehitämme johtamiskulttuuriamme ja haluamme vahvistaa esihenkilöiden roolia mahdollistajina ja innostajina. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.

Haemme jatkuvasti uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia palveluidemme kehittämiseen. Tarvitsemme monipuolista osaamista ja eri alojen ammattilaisia. Jos sinulla on halua kehittyä, olet sitoutunut ja sinulta löytyy tekemisen meininkiä, tule töihin meille Keravalle!

Lisätietoa Keravasta www.kerava.fi

Työpaikat
Keravan kaupunki 11

Näytä kaikki