Työnantaja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu on maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Kpeduun kuuluva Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus- ja logistiikka -alat, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala. Keski-Pohjanmaan kansanopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta. Meillä on viisi toimipistettä: Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa. Vuosittain meillä opiskelee noin 4 000 opiskelijaa eri koulutusohjelmissa.

Kpedussa työskentelee yhteensä noin 445 henkilöä, joista 82 % on vakituisessa palvelussuhteessa. Yli puolet henkilöstöstä kuuluu opetushenkilöstöön ja loput työskentelevät opetuksen tukipalvelu- ja projektitehtävissä sekä kiinteistö- ja ruokahuollossa.

Visiomme ”Kestävää kasvua, kehittävää kumppanuutta” on koulutusyhtymän toimintaa ohjaava motto. Se vastaa tämän hetken ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja haastaa yhtymää jatkuvaan kehittymiseen.

Huolehdimme työntekijöiden työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä. Useissa työtehtävissämme on mahdollisuus hybridityöhön.

Pääkampuksemme Kokkolassa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Keski-Pohjanmaan alue on kasvava ja kehittyvä sekä tulevaisuuteen suuntaava.

Olemme vuodesta 2012 lähtien olleet savuton työpaikka.

Lue lisää www.kpedu.fi

Työpaikat
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU 1

Näytä kaikki