Keski-Uudenmaan hyvinvointialue - Keusote

Keusote työnantajana

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4200 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!

Lähtökohtana vaikuttavat palvelut

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen tehtäviä ovat

  • perusterveydenhuolto
  • sosiaalihuolto
  • lasten, nuorten ja perheiden palvelut
  • työikäisten palvelut
  • ikääntyneiden palvelut
  • mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • vammaispalvelut
  • oppilas- ja opiskelijahuolto
  • hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Näiden lisäksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä.

Tule kehittämään tulevaisuuden Keusotea

Keusote tarjoaa monipuolisen työkentän sekä mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisöissä toteutuu itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä valmentava esimiestyö. Kehitämme palveluitamme digitalisaation sekä tiedolla johtamisen avulla.

Jatkuva kehittyminen ja oppiminen on meille tärkeää. Perusterveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen jatkuva uudistaminen vaatii tuekseen tutkittua tietoa ja yhdessä eri toimijoiden kanssa tehtyä kehittämistyötä.

Keski-Uudellamaalla nähdään, että tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus on paikka, jossa luodaan ja hyödynnetään laajasti uutta tietoa, palvelut perustuvat tutkittuun tietoon ja jota johdetaan vaikuttavuuteen perustuen.

Tutkimus, kehittäminen ja innovaatiot Keusotessa

Monipuoliset urapolut

Nuoret ja opiskelijat

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa työharjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille eri koulutusasteilla. Meille voit tehdä gradun, opinnäytetyön tai muun tutkimuksellisen lopputyön.

Keikkatyö

Tarjoamme lyhytaikaisia (alle 14vrk kestäviä) sijaisuuksia keikkatyön muodossa Keusoten kotihoidon yksiköissä, että ympärivuorokautisissa palvelujen toimipisteissä koko Keusoten alueella.

Lääkärirekry

Haluatko tulla töihin työpaikkaan, joka tarjoaa sinulle juuri omaan kiinnostukseesi liittyvän toimenkuvan? Haluatko tehdä monipuolista tutkimus - ja kehitystyötä ja mahdollisuuden kouluttautua?

Hoitotyön osaajat

Oletko urasi alussa tai huipulla oleva hoitotyön ammattilainen? Meillä on monipuolinen kattaus eri tehtäviä tarjolla, mutta toimi pian sillä nämä viedään käsistä! Tule siis hoitotyön ammattilaiseksi Keusoteen.

Mahdollisuudet Keusotessa

Keusote mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, useissa työyksiköissämme on myös mahdollisuus joustaviin työaikoihin sekä osittaiseen etätyöhön. Olemme joustava työnantaja, joka mahdollistaa myös osaamisen kehittämisen ja haluamme, että työntekijämme pääsevät tuomaan omat vahvuutensa esiin.

Suurena työnantajana pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä panostamme työhyvinvointiin.

Tutustu rekrytointiin ja avoimiin työpaikkoihin

Avoimet työpaikat