Tule sijaiseksi Keusoteen!

Haluaisitko suunnitella omat työaikasi tai mahdollisesti kartoittaa työkokemusta opiskelun ohessa?

Haemme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöhön!

Keikkatyö tarjoaa monet mahdollisuudet, meillä voit keikkailla mm:

Mitä odotamme hakijoilta?
  • Sijaisuuksien hoitaminen edellyttää terveydenhuollon koulutusta sekä rekisteröitymistä Valvirassa tai vaadittavia terveydenhuollon suoritettuja opiskeluja (lähihoitajat, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat).
  • Edellytämme sijaisilta voimassa olevia lääkelupia. Lääkelupien puuttuessa tehtäväkohtaisesta palkasta vähennetään 5%. Meillä on tahtotilana mahdollistaa keikkalaisille lääkelupien suorittaminen niiden puuttuessa.
  • Kotihoidossa ajokortti on välttämätö työn luonteen vuoksi ja oman auton käyttö katsotaan eduksi.
  • Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
hae sijaiseksi
Sijaisuuksia alan opiskelijoille

Sijaisuuksien hoitaminen edellyttää terveydenhuollon koulutusta tai vaadittavia terveydenhuollon suoritettuja opiskeluja.

  • Lähihoitaja opiskelija voit työskennellä, kun olet opintosuunnitelman mukaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen -opintokokonaisuuden suorittanut harjoitteluineen. (-5%)
  • Sairaanhoitajaopiskelijalla, jolla suoritettu opintopistemäärä on 140, voi työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (epäpätevänä, -5%)
  • Terveydenhoitajaopiskelija, terveydenhoitajan tehtävässä 160 op. (-5%)

Kerro hakemuksessa kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro myös missä kunnassa haluaisit työskennellä sekä minkälainen keikkatyö sinua kiinnostaa. Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme yhteydessä sähköpostitse, seuraathan siis sähköpostia. Tarkistahan myös roskapostin. Tapaaminen tapahtuu teams:in välityksellä.

Tervetuloa Keusoten sijaisvälitykseen!

hae sijaiseksi

Avoimet työpaikat