Työnantaja Kristiinankaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki

Oletko valmis tekemään elämäsi parhaan päätöksen? Hae töitä turvallisesta, viihtyisästä ja monikielisestä Kristiinankaupungista!

Merellisessä pikkukaupungissa ja sen maaseututaajamissa voit elää ihmisen kokoista elämää. Keskeiset peruspalvelut ovat hyvin saatavissa, ja terveellistä lähiruokaa tuotetaan eri puolilla seutua. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee eri alojen ammattilaista koulutuksen, hyvinvoinnin, teknisen sektorin ja julkishallinnon tehtävissä, jotka jatkuvasti haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia esimerkiksi jatkokoulutukseen sekä etätyöhön. Toimistolla puhumme äidinkieltäsi.

Kristiinankaupunki on Suomen ensimmäinen ja ainoa Cittaslow-kaupunki, mikä tarkoittaa, että vaalimme hyvää elämää: aitoja kokemuksia, paikallisuuden kunnioitusta ja inhimillisiä, ympäristöystävällisiä sekä kestäviä ratkaisuja ja elämää ilman turhaa stressiä.

Ihmisen kokoisessa kaupungissa yhteisöllisyys voimistuu sekä työpaikalla että kaupungilla. Jos haluat, voit oppia toisen kotimaisen keskellä arkea - jumpparyhmässä, toimistolla, lähikaupassa tai vaikka hiekkalaatikon reunalla. Päiväkodin pihalla lapset saavat luonnollista kielikylpyä ja nuoret kohtaavat toisensa harrastuksissa.

Tervetuloa mukaan yhteisöön!

Työpaikat
Kristiinankaupunki 19

Näytä kaikki
Näytä kaikki