Skip to main content
Kuopion Vesi Oy

Kuopion Vesi Oy

Kuopion Vesi Oy on Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan omistama vesihuoltolaitos. Pohjois-Savon suurimpana vesihuoltotoimijana vastaamme taajamien vesihuoltopalveluista Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Lisäksi toimimme tukkuyhtiönä useimmille omistajakuntien maaseutumaisilla alueilla toimiville vesiosuuskunnille. Yhtiömme liikevaihto on noin 30 M€ ja palveluksessamme työskentelee 93 vesihuollon osaajaa. Palvelujamme käyttävät päivittäin toiminta-alueemme 120 000 asukasta sekä lukuisat yritykset. Tuotamme palvelumme vahvalla ammattitaidolla asiakkaitamme kuunnellen sekä ympäristöämme arvostaen.

Meidät tunnetaan osaamisestamme. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn osana moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Meillä suhtaudutaan kannustavasti itsensä kehittämiseen sekä kouluttautumiseen. Vaikka olemmekin vahvasti asiantuntijaorganisaatio, meillä saa tuoda omaa persoonaa esiin ja luoda positiivisia työpäiväkokemuksia myös koko muulle työyhteisölle.

Työsuhde-etuina käytössäsi ovat mm. liikunta- ja kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet, yhteiset liikuntavuorot, hyvät työterveyspalvelut sekä lomaedut ja yhteisiä henkilöstötapahtumia.

Työpaikat
Kuopion Vesi Oy 1

Näytä kaikki