Työnantaja Kurikan kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Kurikan kaupunki

Kurikan kaupunki

Kurikka on kasvanut kuntaliitoksien myötä asukasluvultaan Etelä-Pohjanmaan toiseksi suurimmaksi kaupungiksi. Pinta-alaltaan Kurikka on jo maakunnan suurin. Kurikkalaisia on nyt noin 22 000 ja lisää mahtuu. Kurikka on kaupunki, joka ammentaa elämisen eväät maaseudun voimasta: luonnosta, yhdessä tekemisestä ja pohjalaisesta yrittäjyydestä. Kaupungin tarjoamat laadukkaat palvelut tuottaa hyvinvoiva henkilöstö, jonka osaamisesta ja työhyvinvoinnin ylläpidosta huolehditaan. Vireä kulttuurielämä ja ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet tuovat väkeä tänne kauempaakin. Vaikka kaupunki kasvaa, Kurikka säilyy omaleimaisena paikkana asua ja yrittää.

Kurikassa koti on ykkösjuttu. Lähes sata kilometriä pitkän kaupungin sisään mahtuu monenlaista maisemaa ja jokaiselle sopivin asumisvaihtoehto. Tarjolla on runsaasti tontteja asemakaava-alueilla, kaupunkikeskuksen läheisyydessä ja vireissä kylissä luonnon helmassa. Idylliset jokimaisemat tuovat asumiseen oman leimansa.

Kurikka on myös yrittäjäkaupunki, joka sijaitsee yritystoiminnan kannalta keskeisellä paikalla useiden valtateiden varrella ja suurien kaupunkien läheisyydessä. Yrittämisen ja yhdessä tekemisen perinteet elävät vahvana. Kurikan päätoimialoja ovat metalli- ja huonekaluteollisuus sekä maatalous. Yli kaksituhatta yritystä osoittaa, että Kurikka on oivallista yrittäjän maaperää.

Tervetuloa tutustumaan!

www.kurikka.fi

Työpaikat
Kurikan kaupunki 6

Näytä kaikki