Leppävirran kunta - Kuntarekry

Leppävirran kunta

Tervetuloa meille töihin!

Leppävirran kunta työnantajana

Leppävirran kunta on monialainen työnantaja, joka yhtenä suurimmista paikallisesta työnantajasta työllistää noin 300 henkilöä. Arvojamme ovat avoimuus, oikeudenmukaisuus sekä vastuullisuus.

Leppävirta on vastuullinen kesätyönantaja, savuton työpaikka sekä kandidaatti UNICEFin lapsiystävälliseksi kunnaksi. Tutustu avoimiin työpaikkoihin alta ja hae meille!

Hyvinvoiva ja yhteisöllinen työnantaja

Leppävirralla edistetään aktiivisesti hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja osallistumisen sekä omatoimisuuden mahdollisuuksia. Kunnan työhyvinvointitoiminta on tavoitteellista ja yhteisöllisyyttä edistävää. Vuoden 2023 syksyllä palkkasimme meille oman työhyvinvoinnin kehittäjän, joka auttaa meitä voimaan hyvin arjessa ja kehittää osaltaan työkulttuuriamme.

Hyvinvoinnin ja terveyden kehittäminen on keskiössä myös Leppävirran strategiassa. Kuudesta päätavoitteesta neljä viittaa suoraan hyvinvoinnin ja terveyden kehittämiseen. Leppävirran kunta panostaa liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin, hyvinvointi- ja luontomatkailuun sekä terveyden edistämiseen ja on lapsiystävällinen kunta, jossa on hyvät sivistyspalvelut. Loistavien liikenneyhteyksien varrella oleva Leppävirta tarjoaa hyvää elämänlaatua ja turvallisuutta.

Kehittyvä ja menestyvä

Leppävirta on noin 9 300 asukkaan kehittyvä, menestyvä ja vetovoimainen kunta. Leppävirta sijaitsee Pohjois-Savossa, valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varrella Kuopion eteläisenä ja Varkauden pohjoisena naapurikuntana. Tarjoamme kuntalaisille turvallisen, palveluiltaan tasokkaan ja monipuolisen asuinympäristön. Erityisen ylpeitä olemme Leppävirran liikunta- ja urheilumahdollisuuksista.

Monenlaisia urapolkuja

Työnhakijan palvelut

Tutustu kunnan työllisyyspalveluihin

Avoimet työpaikat - Mikäli meillä on avoimia työpaikkoja, ne näkyvät alla