Työnantaja Nurmeksen kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Nurmeksen kaupunki Nurmeksen kaupunki Nurmeksen kaupunki Nurmeksen kaupunki Nurmeksen kaupunki Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupunki

Nurmes on sinua varten

Nurmes on viihtyisä noin 9 500 asukkaan kotikaupunki. Nurmes sijaitsee keskellä kaikkea, kolmen maakunnan, kolmen ison matkailukeskuksen ja kolmen lentokentän keskellä. Nurmes elää metsästä, elintarvikkeista, matkailusta ja maataloudesta, mutta ennen kaikkea meistä ihmisistä. Osaavista ihmisistä, jotka yhdessä yrittävät, kehittävät ja rakentavat Nurmesta kohti kestävää kasvua.

Nurmes on merkittävä itäsuomalainen koulu- ja kulttuurikaupunki. Nurmeksessa on vahva lukio ja kaksi ammattillisen koulutuksen koulutusyksikköä. Koulut ja päiväkodit ovat hyvässä kunnossa. Nurmeksessa on hyvät kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Meillä voit panostaa elämänlaatuun. Peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja kaunis luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet lisäävät viihtyvyyttä. Meillä asut lähellä luontoa.

Nurmeksessa reilu 400 kaupungin työntekijää huolehtii kuntalaisten palveluista. Meille ovat tervetulleita töihin niin nuoret kuin kokeneemmat työntekijät. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit.

Tule tekemään töitä loistotyyppien kanssa! Tule Nurmekseen!

Työpaikat
Nurmeksen kaupunki 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.