Työnantaja Oriveden kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Oriveden kaupunki

Oriveden kaupunki

Orivesi on aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä, lähellä Tamperetta. Sympaattinen pikkukaupunki sijaitsee Pirkanmaalla ja kuuluu Tampereen kaupunkiseutuun. Orivesi tarjoaa asukkailleen hyvät ja toimivat peruspalvelut. Ympäröivä luonto luo kaupungille viihtyisät puitteet.

Asukkaat tekevät kaupungin. Orivedellä on noin 9 200 asukasta. Orivesi on suosittu mökkipaikkakunta, joten kesäisin asukasmäärä kasvaa huomattavasti. Orivesiläiset ovat aktiivista väkeä. Paikallinen yhdistystoiminta on vilkasta ja luo mielenkiintoisia verkostoja ja kiinnostavia tapahtumia koko paikkakunnalle.

Sopivan pientä, sopivan väljää ja sujuvasti palvelevaa. Yllättävän paljon kulttuuria, urheilua ja tapahtumia. Orivedeltä jokainen löytää itselleen sopivat menot ja meininkit. Mainiosta keskustasta löydät lähes kaiken tarpeellisen. Kylät kutsuvat maaseutumaisemien äärelle. Junat ja bussit vievät ja tuovat.

Orivesiläinen nauttii oivallisesta olotilastaan ylellisessä väljyydessä ja auttaa muitakin mutkattomaan menestykseen.

Tule tutustumaan!

Oriveden kaupunki työnantajana

Oriveden kaupungilla on noin 320 vakituista työntekijää ja määräaikaiset työntekijät mukaan laskettuna kaikkiaan noin 450 työntekijää. Suurin palvelukeskuksemme on kasvatus- ja opetuspalvelut. Muita palvelukeskuksiamme ovat yleisjohto ja kehittäminen, hallinto- ja talouspalvelut sekä tekniikka ja ympäristö.

Olemme kehittyvä ja innostava työyhteisö, joka toivottaa uudet osaajat tervetulleiksi. Panostamme henkilöstön osaamiseen, työhyvinvointiin ja moniammatilliseen yhteistyöhön.

Orivesi on julistautunut Suomen Villasukkapääkaupungiksi. Villasukat kuvastavat oivasti orivesiläisten leppoisaa elämänasennetta. Villasukat ovat myös osa työyhteisömme arkea ja erilaisia tempauksia. Liity mukaan kotoisaan yhteisöömme: hae meille töihin!

#ylellistäväljyyttä #oivallinenolotila #mutkatontamenestystä

Avoimet hakemukset
Oriveden kaupunki 3

Työpaikat
Oriveden kaupunki 5

Näytä kaikki