Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupunki, Pyhäjokialueen vireä palvelukeskus, sijaitsee Pohjanmaan radan ja kantatie 86:n varrella.

Kaupungissa on erinomaiset terveydenhuollon palvelut, kuten Oulaskankaan sairaala, Taukokankaan hyvinvointikeskus ja monet muut palveluyksiköt.

Oulainen on myös monipuolinen opiskelu- ja kulttuurikaupunki. Oulun seudun ammattikorkeakoulun yksikössä ja ammatillisen koulutuskuntayhtymä JEDU:n yksiköissä voi opiskella moniin eri ammatteihin. Oulaisissa opiskelee noin 900 toisen asteen ja ammattikorkeakoulun opiskelijaa.

Oulainen tunnetaan eri puolella Suomea myös tapahtumistaan. Merkittävimmät ovat kesäisin järjestettävät waltakunnalliset weteraanikonepäivät yli 20 000 kävijän voimin sekä syksyllä järjestettävät Oulaisten musiikkiviikot.

Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten tehtävien lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia muun muassa vanhustenhuollon eri yksiköissä, terveyskeskuksessa, päiväkodeissa ja ruoka- ja siivouspalveluissa.

Tyypillisiä tehtävänimikkeitämme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastentarhanopettaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja ja opettaja.

Tervetuloa pirteään joukkoomme !

Katso Oulaisten kaupungin avoimet työpaikat

Lue lisää www.oulainen.fi

Työpaikat
Oulaisten kaupunki 11

Näytä kaikki