Työnantaja Oulaisten kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupunki

Jokainen meistä on erilainen. Iloisen värikäs tai rennon seesteinen, kokemusta kartuttanut tai innolla uutta oppiva. Jokaisen polku on aina yksilöllinen, mutta aivan yhtä tärkeä.

Meitä on vetänyt tänne virkeänä soliseva joki, kultaisina kimmeltävät pellot, tunnetta täynnä oleva yhteisö, oma tekeminen ja asenne, joka on monella mittarilla erityinen. Jokaiselle jotakin, sanotaan.

Elämme ja hengitämme kohtaamisia, yksin luonnossa, kaksin kulttuurin sykkeessä, kimpassa arjen ylä- ja alamäissä. Samaa köyttä vetäen, rohkeasti eteenpäin katsoen.

Tila ja rauha luovat meille sopivan paikan elää vuoroin tarmolla, vuoroin rauhassa. Sopivan lähellä, mutta riittävän kaukana. Toinen toistamme kunnioittaen. Yhdessä eläen. Sillä jokaisella tulee olla tilaa olla oma itsensä – aivan omanlainen. Sellainen on Oulainen.

Palvelualueitamme ovat yleishallinto, sivistyspalvelut, hyvinvointipalvelut ja tekniset palvelut. Suurin toimiala on sivistyspalvelut, jossa on tarjolla erityisesti opetuksen ja varhaiskasvatuksen alan tehtäviä.

Tarjoamme sinulle työtä kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä, jossa sinua arvostetaan. Meillä on hyvä ja laadukas työterveyshuolto sekä monipuoliset työhyvinvointiedut. Tervetuloa työkaveriksemme Oulaisiin!

Katso Oulaisten kaupungin avoimet työpaikat

Lue lisää www.oulainen.fi

Työpaikat
Oulaisten kaupunki 3

Näytä kaikki