Outokummun kaupunki - Kuntarekry

Outokummun kaupunki

Teoistaan tunnettu, ihmeistään ihailtu

Outokummun kaupunki

Vireä, elinvoimainen, kehittyvä ja luonnonläheinen Outokummun kaupunki on noin 6 500 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, VT 9:n varrella. Maanteitse meiltä on matkaa maakuntakeskus Joensuuhun vain n. 45 km ja naapurimaakunnan puolelle Kuopioon n. 90 km.

Outokumpu on tunnettu mm. vankasta, kansallisesti merkittävästä kaivoshistoriastaan ja teollisista perinteistään, kauniista luonnostaan, rikkaasta kulttuuritarjonnastaan sekä poikkeuksellisen hyvistä lähiliikunta- ja harrastusolosuhteistaan. Outokumpu on myös erittäin lapsiystävällinen paikkakunta; uusi Kummun koulun kampusalue mahdollistaa yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta peruskoulun loppuun samassa, nykyaikaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Meiltä löytyy viihtyisä asuinympäristö, mutkattomasti saavutettavat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta, yrittäjä- ja yritysmyönteisyys, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ystävälliset ihmiset sekä upea, rauhallinen luonto.

Teoista puheisiin

Outokumpu on aina tunnettu tekijöistään. Mitä helpompi toimeen on tarttua, sitä enemmän saadaan aikaan


– ja sitä suuremmaksi Outokummun henki ja maine kasvaa.

Henkilöstöedut

Kaupungin työntekijänä voit hyödyntää henkilöstöetuja, kuten Epassia, kausikorttia uimahallille tai kuntosalille, kalastuslupia.

Henkilöstöetuja päivitetään aktiivisesti. Viimeisimpänä lisäyksenä kaupungin henkilöstö voi hyödyntää uutta polkupyöräetua!

Katso polkupyöräetu

Henkilöstön koulutukset

Esihenkilöt suunnittelevat yhdessä henkilöstön kanssa yksikön koulutustarpeista,

- Täydennyskoulutukseen voidaan myöntää palkallista vapaata sekä korvata matkakustannuksia ja osallistumismatkoja.

- Palkattoman opintovapaan aikana työntekijällä säilyy oikeus työterveyshuoltoon sekä henkilöstöetuihin.

- Oppisopimuskoulutukseen suhtaudutaan myönteisesti niin kaupungin palveluksessa olevien kuin ulkoa tulevien osalta. Teoriajaksot ovat meillä palkallisia.

Tutustu lisää!

Sijaisuudet

Outokumpu hakee jatkuvasti sijaisia eri tehtäviin. Tällä hetkellä sijaisia tarvitaan luokanopetukseen, aineenopetukseen, erityisopetukseen sekä oppilaiden ohjaamiseen.

Henkilöstömme esittäytyy

Palveluksessasi -videosarjassa Outokummun kaupungin henkilöstö esittäytyy. Haastattelussa kysytään heidän työnkuvastaan ja koulutuksestaan.

Avoimet työpaikat

Outokumpuun on aina tultu menestymään. Nyt on sinun aikasi.