Työnantaja Pedersören kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Pedersören kunta

Pedersören kunta

Pedersöre on Pohjanmaalla sijaitseva kaksikielinen kunta, jossa toimelias yrittäjyys ja perinteinen maalaisromantiikka elävät sulassa sovussa. Elinkeinoelämä on vientipainotteinen ja hyvin monipuolinen, mutta alkutuotannolla on edelleen vahva asema. Työpaikkaomavaraisuus lähenee 90 prosenttia.

Pedersöre koostuu monesta elävästä ja kasvuvoimaisesta kylästä. Kunta tarjoaa yli 11 100 asukkailleen palveluja molemmilla kotimaisilla kielillä. Kunnassa on nykyaikaiset päiväkodit ja koulut sekä terveydenhoitoalan ammattikoulutusta. Kahden uuden koulun rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuonna 2021.

Kunta tarjoaa rakentajille vapaita asuntotontteja eri puolilla kuntaa. Sen lisäksi kunta yrittää auttaa asukkaitaan toteuttamaan unelma-asuntonsa myös muualla kuin kunnan kaava-alueilla. Kunnan omistama kiinteistöyhtiö Pedersöre bostäder vuokraa asuntoja sekä pidemmäksi että lyhyemmäksi ajaksi. Koskematon luonto ja eripituiset vaellusreitit sekä joet ja järvet tarjoavat mainiot mahdollisuudet virkistykseen ja aktiviteetteihin. Kunnassa toimii myös monta aktiivista yhdistystä, jotka järjestävät tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden.

Yhteydet Pedersöreen ja Pedersörestä ovat erinoimaiset. Eurooppatie 8 kulkee kunnan halki, kuten myös rautatieliikenteen päärata (Helsinki–Oulu). Helsingistä matkustat Pietarsaari-Pedersöre rautatieasemalle 3,5 tunnissa. Juna-asema sijaitsee Pännäisissä, joka on kunnan keskuspaikka. Lähin reitti- ja tilauslentojen sekä pienkoneiden lentoasema sijaitsee Kruunupyyssä, 25 kilometriä Pännäisistä.

Pedersören kunta pyrkii olemaan työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja saavat mahdollisuuksia kehittyä työssään. Haluamme kannustaa henkilöstön pyrkimyksiä henkilökohtaiseen kehitykseen ja vastuullisuuteen. Perusnäkemyksemme on, että jokainen käyttää vapaaehtoisesti kykyjään, kun hän kokee työnsä mielekkääksi ja työskentelee konkreettisen päämäärän saavuttamiseksi työympäristössä, johon hän voi samastua.

Kunnan työntekijänä voit hyödyntää niitä henkilöstöetuuksia, jotka kunta tarjoaa henkilöstölle. Kunnan työntekijöillä on oikeus työterveyspalveluihin, mukaan lukien sairaanhoito yleislääkärin tasolla.

Pedersören kunnan henkilöstöyhdistys järjestää jäsenilleen mm. liikunta-aktiviteetteja, pikkujoulujuhlia sekä matkoja ja retkiä.

Kunta tukee henkilöstön liikuntatoimintaa digitaalisen maksuvälineen ePassin kautta.

Kunta järjestää työntekijöilleen liikunta- ja virkistyspäiviä. Tällä tavalla kunta haluaa lisätä heniklöstön viihtyvyyttä työpaikalla ja antaa edellytykset työkyvyn ylläpitämiseen.

Pedersören kunnalla on noin 700 työntekijää. Tervetuloa meille töihin!

Avoimet hakemukset
Pedersören kunta 6

Työpaikat
Pedersören kunta 7

Näytä kaikki