Tule meille töihin

Meillä olet hyvinvointialueella

Pirkanmaan hyvinvointialueella on 23 kuntaa, joissa asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta. Kaikille heille tarjoamme palveluja elämän eri vaiheissa. Missä näet oman roolisi? Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä.

Iso mutta inhimillinen

Meillä pääset osaksi suomalaisen terveydenhuollon historiallista muutosta. Sinä ja minä teemme uudesta organisaatiosta ihmisläheisen ja hyvän paikan työskennellä. Yhdessä ollaan iso, mutta inhimillinen.

Myös sinä saat voida hyvin

Työssään suurin osa meistä auttaa asiakasta tai hoitaa potilasta. Työnantajana me pyrimme puolestaan auttamaan sinua suoriutumaan ja viihtymään työssäsi.

Useissa tehtävissämme on niin mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti ja työvuorojen suunnitteluun voi vaikuttaa. Meillä on 600 erilaista ammattia, ja kolmasosa työntekijöistämme tekee myös yövuoroja. Olitpa sitten aikaisessa aamussa tai yövuorossa, pieni tauko työn lomassa on tärkeää - niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit!

Mikäli terveys reistailee tai vaivat yllättävät, tarjoamme avuksi kattavat työterveyspalvelumme Pirtessä.

Ympäristö, joka mahdollistaa oppimisen

Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet työkiertoon ja uuden oppimiseen. Monipuolinen kollegaverkosto sparraa sinua työssäsi eteenpäin.

Järjestämme runsaasti koulutuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, ja meillä on tilaa myös alan uusille tulijoille - harjoittelijat ja kandit eri oppilaitoksista ovat osa yhteisöämme.

Virkisty ja voimaannu - työstä ja työn jälkeen

Vuosittain tarjoamme henkilöstölle 200 euron edun käytettäväksi virkistykseen ja palautumiseen, kohteita ja vaihtoehtoja on runsaasti. Ja jotta jaksaa työpäivän tiimellyksessä, on hyvä välillä lounastaa ja hyödyntää Pirhan tarjoamaa ruokaetua.

Henkilöstön vapaa-aikayhdistys VirVa ry organisoi kuntoilua ja kulttuuria - on lajeja niin kesään kuin talveenkin, tekemistä yksin tai ryhmässä. Tässä porukassa voit myös testata jotain ihan uutta!

Valitse kodiksesi Pirkanmaa

Tampere on tapahtumakaupunki, jota ympäröivät Pirkanmaan aktiiviset kunnat ja kaupungit. Tarjoamme niin metropolin hulinaa kuin luonnon ympäröimää asuintilaa. Täällä ratikat kulkevat raiteillaan ja muutkin julkiset palvelut toimivat. Pirkanmaan hyvinvointialueella on toimipisteitä eri puolilla Pirkanmaata.

Ou nou - kesä on ihan just täällä! Joko sulla on kesätyö?

Tutustu hyvinvointialueen kesätyömahdollisuuksiin.

3800 sairaanhoitajaa, 3100 lähihoitajaa ja 1700 lääkäriä. Kaiken kaikkiaan 600 erilaista ammattia.

Löydä omasi ja hae!

Hyvinvointialueen avoimet työpaikat

Pirkanmaan hyvinvointialue on Pirkanmaan suurin työnantaja. Meillä työskentelee yli 19 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä palo- ja pelastustoimen ammattilaista. Erilaisia ammatteja on kaiken kaikkiaan noin 600.

hae mukaan