Skip to main content
Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki

Valitsinko minä Porvoon vai se minut, sillä ei oikeastaan ole väliä.

Elän unelmaani, koska tunnistan itseni tämän kaupungin vanhoilta kujilta. Rakastun jokirantaan, kaupungin ravintoloihin ja pikkuputiikkeihin, joissa voin kulkea kuin turisti tai kohdata ystäviäni aina uudelleen.

Porvoo valitsi minut tai minä Porvoon, koska jaamme yhteiset arvot, ja kaupunki antaa minulle tilaa toteuttaa niitä omalla tavallani. Arvostamme hyvää ja kaunista ja luomme yhdessä kestävää huomista.

Sytymme kaupunkielämän vilskeestä. Nautimme lasten naurusta, hyvistä mauista ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Rauhoitumme luonnon äärellä, retkellä ruskametsässä. Annamme saariston kertoa meille tarinansa ja kylien kutsua luoksensa.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Testimonial picture

"Itselleni tärkeimpiä arvoja varhaiskasvatustyössä on lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Jokaisella lapsella olisi hyvä olla ja tunne, että ovat tervetulleita tänne ja ovat arvokkaita sellaisina kuin ovat. Meidän työporukka on sillä tavalla hauska, että meitä on eri ikäisiä, eri lähtökohdista ja koulutustasoista. Silti, täällä töissä, olemme kaikki samanarvoisia. Täällä tarjotaan hyvin apua ja tukea".

-Nanna, varhaiskasvatuksen opettaja - lärare inom småbarnspedagogik

Työpaikat
Porvoon kaupunki 19

Näytä kaikki