Työnantaja Porvoon kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki.

Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Kaupungin arvot ovat pelisäännöt, jotka kertovat toimintatapamme. Elämme arvoja todeksi arjessa ja erityisesti päätöksenteon hetkellä. Lupaamme toimia yhdessä, toisiamme arvostaen, rohkeasti ja vastuullisesti.

Palautteen saaminen, kuulluksi tuleminen ja arvostus ovat meille tärkeitä asioita työssä jaksamisen ylläpitämiseksi. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Erilaiset työaikajoustot ja työjärjestelyt ovat meillä arkea, jotta henkilöiden työkyky ja työtehtävät kohtaavat paremmin.

Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa. Opimme koulutuksissa, mutta myös työn ohessa ja toisiltamme. Rohkeasti kokeilemalla, välillä epäonnistuen ja välillä onnistumisista iloiten ja niitä juhlien, kehitämme ja sujuvoitamme työarkeamme.

Muuttuva työelämä tarvitsee eväikseen muutoskyvykkyyttä, luovuutta ja toimivaa vuorovaikutusta.Toimivassa tiimissä jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi, myös lähijohtaja. Lähijohtaja on työnantajan edustaja ja työntekijöidensä sanansaattaja. Johtaminen Porvoon kaupungissa on ihmisläheistä ja osallistavaa, yhdessä tekemistä - johtamista tiedolla ja tunteella.

Haemme eri-ikäisiä, ammatilliselta taustaltaan ja koulutukseltaan erilaisia työntekijöitä. Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vasta valmistuneet kuin vanhat konkaritkin. Arvostamme yhteistyökykyisiä ihmisiä, joilla on uusia ideoita ja halukkuutta jakaa niitä.

Porvoossa on hyvä olla ja tehdä töitä. Tervetuloa mukaan Porvoon kaupungille reilun 2 400 ammattilaisen joukkoon Työ ja yrittäminen - Porvoo - meillä Ihmiset tekevät kaupungin!

Testimonial picture

"Itselleni tärkeimpiä arvoja varhaiskasvatustyössä on lapsen yksilöllinen kohtaaminen. Jokaisella lapsella olisi hyvä olla ja tunne, että ovat tervetulleita tänne ja ovat arvokkaita sellaisina kuin ovat. Meidän työporukka on sillä tavalla hauska, että meitä on eri ikäisiä, eri lähtökohdista ja koulutustasoista. Silti, täällä töissä, olemme kaikki samanarvoisia. Täällä tarjotaan hyvin apua ja tukea".

-Nanna, varhaiskasvatuksen opettaja - lärare inom småbarnspedagogik

Testimonial picture

"Minulle on tärkeää, että johtamassani yksikössä henkilökunta kokee tulevansa kuulluksi ja olevansa arvostettuja. Varhaiskasvatusta ja esiopetusta tehdään nimenomaan yhdessä koko tiimin ja työyhteisön voimin.

Ilon aiheeni on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta päiväkodissamme. Töihin on mukava tulla, kun työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja asioihin suhtaudutaan ratkaisukeskeisesti ja kehittävällä työotteella, naurua ja huumoria unohtamatta."

-Iina, vs. päiväkodin johtaja - tf. daghemsföreståndare

Työpaikat
Porvoon kaupunki 36

Näytä kaikki
Näytä kaikki