Skip to main content
Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupunki

Pudasjärvi on noin 8 000 asukkaan luonnonkaunis matkailu- ja metsäkaupunki Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosassa, aivan Lapin rajalla. Laaja, vaikkakin vähäväkinen kaupunkimme on monikulttuurinen, hirsi- ja matkailuorientoitunut ja taipuvainen käyttämään runsaita luonnonvarojaan.

Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta. Ketterä ja innovatiivinen organisaatiomme taipuu tarvittaessa, mutta ei katkea suuremmissa myllerryksissä. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja ryhdymme niitä ennakkoluulottomasti jalostamaan ja toteuttamaan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme osoittamaan sen monin tavoin.

Pudasjärvi tunnetaan parhaiten Syötteen kotikaupunkina. Syötteen matkailualue vetoaa matkailijoihin etenkin talvisin, pitäjän halki komeana kymenä virtaava Iijoki sivujokineen puolestaan tenhoaa kesäisin. Laajat selkoset tarjoavat toimintaa ja tunnelmaa niin marjastajille, sienestäjille, metsästäjille kuin näennäisen päämäärättömästi samoaville kulkijoillekin. Urbaanimpaa sykettä janoava puolestaan saa virkistystä rajanaapurissamme Oulussa, jonka keskustaan on vain noin tunnin ajomatka.

Tule jo, sinua tarvitaan!

Ps. Jäi mainitsematta, että Pudasjärven kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikat
Pudasjärven kaupunki 9

Näytä kaikki