Puolangan kunta

Tervetuloa meille töihin!

Puolangan kunta työnantajana

Puolangan kunnassa työskentelee yhteensä noin 100 henkilöä. Joukosta löytyy eri alojen ammattilaisia sivistystoimialalta, tekniseltä toimialalta sekä hallinto- ja elinvoimapalveluiden parista.

Työsuhde-etuina Puolangan kunta tarjoaa työntekijöilleen e-passin sekä jokakesäiset teatteriliput, jolloin pääset näkemään mm. maankuulun Pessimismimusikaalin!

Puolanka tarjoaa eväät hyvään, helppoon ja turvalliseen arkeen. Palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus sekä koulu, löytyvät kuntakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Vapaa-ajan aktiviteeteista huolehtivat rikkaalla tarjonnallaan muun muassa kansalaisopisto ja ympäristö, joka on kuin tehty urheilua varten.

Tietoa Puolangan kunnasta

Puolangan kunta tarjoaa sinulle viihtyisän elin- ja työympäristön puhtaan luonnon helmassa. Kunta on savuton ja perheille ystävällinen kunta. Hyvät liikuntamahdollisuudet tarjoaa mm. alueen lumivarmuus, juuri valmistunut katettu jää sekä syksyllö 2022 valmistunut uusi liikuntahalli ja kuntosali.

Puolangalla on monipuolinen kansalaisopisto ja laadukas kirjasto. Kunnan asuntotilanne on hyvä. Puolankajärven koulussa on noin 150 oppilasta ja lukiossa noin 30 opiskelijaa. Koulussa panostetaan lasten osallisuuteen ja hyvinvointiin.

Kesäisin kunnan väkiluku tuplaantuu, kun matkailijoiden lisäksi mökeilleen saapuvat myös niin sanotut osa-aikapuolankalaiset lataamaan akkuja ja rentoutumaan. Ja mikäpä täällä on ollessa, Kainuun taianomaisissa korpimaisemissa, kirkasvetisten järvien rannalla.

lue lisää kunnasta

Olet lämpimästi tervetullut Puolangalle asumaan ja työskentelemään!

Tässä muutamia hyviä syitä muuttaa Puolangalle.

Uudet liikuntapaikat ja Paljakka ovat kunnan vetovoimatekijöitä

Puolangan sotepalvelut ovat vertaansa vailla

Uusi päiväkoti, yksilöllinen opetus ja pieni lukio tekevät tulevaisuuden tekijöitä

Puolangan vihreää kultaa ovat bio- ja kiertotalous sekä maa- ja metsätalous

Puolanka - Sitkeää sorttia

Kuntaa ei ole väkilukuun katsominen, mitä Puolankaan tulee.

Avoimet työpaikat