Työnantaja Rantasalmen kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Rantasalmen kunta

Pieni kylä - Suuri sydän

Rantasalmella pääset kiinni unelmaasi ja nautit Saimaan läheisyydestä!

Kaipaatko luonnonrauhaan ja kauemmas kiireestä ja hälinästä? Arvostatko puhdasta luontoa, turvallista elinympäristöä ja toimivaa arkea hyvine palveluineen? Haluaisitko asettua viihtyisään kuntaan, jossa ihmisistä ja ympäristöstä pidetään huolta?

Jos vastasit kyllä, tule meille Rantasalmelle Etelä-Savoon!

3350 asukkaan Rantasalmella nautit elämästä tinkimättä olennaisesta. Laadukkaat peruspalvelut ovat meille kaikki kaikessa, ja lisäksi tarjoamme mm. ympärivuotisia matkailupalveluja ja monipuolisesti kulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia. Taajama-alueemme keskuksesta kirkonkylältä taittuu auto- tai bussimatka Varkauteen, Savonlinnaan ja Kuopioon sukkelasti, mutta tunnelma täällä on aivan toinen.

Saimaan vesialueen rannalla sijaitseva Rantasalmi on rauhallinen paikka elää. Luonto avautuu täällä kotiovelta, ja aivan lähietäisyydellä liikkumaan ja retkeilemään kutsuu mm. 1956 perustettu Linnansaaren kansallispuisto ja luonnonsuojelualue. Upea järviluonto – saimaannorpan koti – houkuttelee meille vuosittain tuhansia matkailijoita ja kesäasukkaita.

Valikoituipa asuinpaikaksi sitten taajamakeskus kirkonkylä tai jokin sitä ympäröivistä kymmenistä kylistä, löytyy meiltä kohtuuhintainen koti – vuokra-asunto, osakehuoneisto tai se puutalounelma maalaispihapiiristä – jokaiselle. Meillä pääset toteuttamaan haaveitasi!

Pidämme huolta ihmisistä ja luonnosta sekä yritystoiminnan edellytyksistä

Rantasalmella terveydenhuollon palveluista huolehtii mm. oma terveysasema ja kunnan työterveyshuolto. Perheen pienimmille 2023 käyttöönotettu päiväkoti on turvallinen hoitopaikka, ja sujuvan ja mielekkään koulutien lähellä kotia takaavat ala- ja yläluokat käsittävä yhtenäiskoulu sekä lukio yleis-, musiikkiteatteri-, studiotekniikka- ja matkailulinjoineen. Lisäksi kansalaisopistossamme kartutetaan taitoja ympäri vuoden.

Kuntalaisten hyvinvoinnin lisäksi luonto on meille Rantasalmella erityisen tärkeä ja arvokas elementti. Kannamme ympäristövastuuta pitämällä suunnitelmallisin toimin huolta puhtaasta luontoympäristöstämme, emmekä tule tukemaan esimerkiksi alueellemme mahdollisesti tähyäviä kaivoshankkeita.

Määrätietoinen elinkeinopolitiikkamme on tuonut alueelle yritystoimintaa, kuten esimerkiksi Porosalmelle perustetun Järvisydämen matkailukeskittymän. Panostamme mutkattomalla hallinnolla joustavaan yrittämiseen, ja lisäksi työn sujuvuudesta huolehtii mm. upouusi valokuituverkko.

Tule töihin Rantasalmen kunnalle!

Rantasalmen kunta tarjoaa vakaita työsuhteita ja hyviä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen. Kunnan palveluissa työskentelee noin 100 osaavaa ammattilaisia, joista suuri osa viihtynyt meillä pitkään.

Tule meille töihin! Alkuun pääset tutustumalla avoimiin työpaikkoihimme.

Työpaikat
Rantasalmen kunta 2

Näytä kaikki