Skip to main content
Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (REDU) - Jäätävää osaamista

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen sekä koulutus-, liikunta- ja urheilupalvelujen parissa.

Me REDUlaiset olemme arvolupauksemme mukaisesti yhdessä tekeviä, vastuullisia ja asiakaslähtöisiä. Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa ja ammatillisen osaamisen kehittymistä. Olemme asiakkaitamme eli opiskelijoita ja työelämää varten. Toiminta-alueemme on koko Lappi.

Henkilöstöömme kuuluu noin 560 erilaisissa työtehtävissä työskentelevää osaajaa. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee opetus- ja ohjaustehtävissä sekä opetuksen tuessa. Joukkoomme kuuluu myös osaajia liikunnanohjauksen ja valmennuksen parissa.

Tukipalvelumme sisältävät työtehtäviä esim. opiskelija-, asuntola- ICT-, talous-, henkilöstö-, ravintola- ja kiinteistöpalveluista. Suunnittelu- ja kehittämistehtävissämme vastuualueina ovat mm. pedagoginen suunnittelu, kansainvälisyys, markkinointi- ja viestintä, laadunhallinta ja monipuolinen hanketoiminta. Erilaiset esimies-, johto- ja vastuutehtävämme tarjoavat mahdollisuuden myös urakehitykselle konsernimme sisällä.

Tarjoamme henkilöstöllemme

  • merkityksellisen työn ja hyvän työyhteisön
  • monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistaan ja osallistua hanke- ja kehittämistoimintaan
  • kehittämis- ja virkistyspäivät sekä koko henkilöstön yhteiset tilaisuudet
  • hyvän työterveyshuollon
  • opettajamme työskentelevät vuosityöajassa OVTES (pääsääntöisesti 1500 h vuodessa ja 12 vapaajaksoviikkoa) sekä KVTES ja TS:n tehtävissä on mahdollisuus vaihtaa lomarahoja vapaaksi ja saada työkokemukseen perustuen vuosilomaa jopa 38 päivää
  • tehtävästä riippuen osittaisen etätyömahdollisuuden sekä liukuvan työajan ja työajan tasoittamisen vapaana
  • maksuttoman aamukahvin ja ruokailun henkilökuntahintaan opiskelijaravintoloissamme
  • liikunta- ja kulttuuriedun sekä henkilökuntaedun Santasportin palveluihimme ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen
  • kaikki toimintayksikkömme sijaitsevat lähellä Lapin kaunista luontoa, joka tarjoaa puitteet liikkumiseen ja rauhoittumiseen vaihtuvine vuodenaikoineen.

Kiinnostavia työtehtäviä tarjoavat myös yhtiömme Santasport Finland Oy (www.santasport.fi) sekä REDU Edu Oy (www.redu.fi/reduedu).

Ammatillisena opettajana REDUlla - Kuuntele TE-palvelujen TE-livelähetys

https://www.youtube.com/watch?v=Uk2YIidaMXE&t=1683s

Työpaikat
Rovaniemen koulutuskuntayhtymä 9

Näytä kaikki