Saimaan ammattiopisto Sampo - Kuntarekry

Saimaan ammattiopisto Sampo

Tule mukaan rakentamaan rajattoman oppimisen Sampoa!

Tervetuloa Saimaan ammattiopisto Sampoon töihin!

Saimaan ammattiopisto Sampo on ainutlaatuinen oppimisympäristö. Me Sampossa uskomme rajattomaan oppimiseen ja yhteistyöhön. Visiomme on "rajattoman oppimisen Sampo", ja tavoitteemme on luoda oppimisen ekosysteemi, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen, tukee henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista sekä edistää kestävää tulevaisuutta. Tehtävämme on rakentaa osaamista, hyvinvointia ja elinvoimaa. Toimintamme perustuu arvoihin, jotka ovat: ihmistä varten, oppimisen ilo sekä luottamus ja rohkeus. Haluamme kutsua sinut mukaan tähän innostavaan matkaan!

Miksi Saimaan ammattiopisto Sampo?

Kehittyvä oppimisen ekosysteemi

Uskomme, että oppiminen ei ole sidottu vain luokkahuoneisiin, vaan se tapahtuu kaikkialla ympärillämme. Kehitämme dynaamisia ja monipuolisia oppimisen ympäristöjä, joka inspiroivat sekä opiskelijoita että henkilöstöämme jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta.

Oppiva, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö

Meille jokainen työntekijä on tärkeä voimavara. Panostamme vahvasti henkilöstön ammatilliseen kasvuun ja hyvinvointiin. Tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kannustamme aktiiviseen osallistumiseen uusien opetusmenetelmien ja teknologioiden kehittämisessä.

Kestävän tulevaisuuden varmistaminen

Ymmärrämme vastuumme yhteiskunnallisesti ja ympäristöllisesti. Valmennamme opiskelijoitamme kestävään elämäntapaan ja tarjoamaan heille valmiudet tulevaisuuden haasteisiin. Samalla sitoudumme itse toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Yhdessä tekeminen on meille tärkeää

Toimimme tiimiorganisaationa, jossa jokaisen panos on arvokas. Tiimityöskentely ja avoin vuorovaikutus ovat meille tärkeitä, ja uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhteistyöllä ja yhdessä oppimalla.

Avoimet työpaikkamme

Mitä Sampo tarjoaa sinulle?

Miten voit liittyä Sampon yhteisöön?

Jos tunnistat itsesi tavoitteistamme ja arvoistamme sekä haluat olla osa innostavaa ja kehittyvää oppilaitostamme, seuraa avoimia työpaikkojamme ja hae rohkeasti mukaan. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Yhdessä voimme luoda merkityksellisiä oppimiskokemuksia ja vaikuttaa tulevaisuuden ammattilaisten kasvuun.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

Kuin kotiin tulisi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan rajattoman oppimisen Sampoa!