Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalvelut Oy on perustettu vuonna 2010. Lappeenrannan kaupunki omistaa yhtiöstä 64 %, Eksote 30 % ja Imatran kaupunki 6 %.

Yhtiön perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia joustavasti ja taloudellisesti. Yhtiössä työskentelee noin 800 henkilöä.

Saimaan Tukipalvelut arvostaa henkilöstöään ja on sitoutunut panostamaan työhyvinvoinnin kehittämiseen. Se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kehittymiseen ja kouluttaa henkilöstöään suunnitelmallisesti. Työntekijöissään yhtiö arvostaa ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Saimaan Tukipalveluissa työskennellään useissa erilaisissa tehtävissä, esimerkiksi ruokapalveluesimiehinä, kokkeina, ruokapalvelutyöntekijöinä, laitoshuoltajina, laitossiivoojina, palveluvastaavina ja tekstiilihuoltajina.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Saimaan Tukipalveluissa nyt tai tulevaisuudessa, käy täyttämässä avoin työhakemus!

Lue lisää Saimaan Tukipalvelut Oy:stä

Avoimet hakemukset
Saimaan Tukipalvelut Oy 2

Työpaikat
Saimaan Tukipalvelut Oy 6

Näytä kaikki