Työnantaja SASKY koulutuskuntayhtymä, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
SASKY koulutuskuntayhtymä SASKY koulutuskuntayhtymä SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymän jäsenkunnat ovat Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Keuruu, Kihniö, Kokemäki, Multia, Mänttä-Vilppula, Parkano, Punkalaidun, Ruovesi ja Sastamala. Perussopimuksen mukaan koulutuskuntayhtymän tehtävä on ylläpitää, kehittää ja järjestää peruskoulutuksen jälkeen annettavaa toisen asteen ammatillista koulutusta sekä yleissivistävää koulutusta. SASKY koulutuskuntayhtymä ylläpitää yhdeksää oppilaitosta; Ammatti-instituutti Iisakkia, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoa, Ikaalisten kauppaoppilaitosta, Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitosta, Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitosta, Mäntän seudun koulutuskeskusta, Tampereen palvelualan ammattiopistoa, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitosta ja Vammalan ammattikoulua. Lisäksi SASKY koulutuskuntayhtymä järjestää yleissivistävää koulutusta Ikaalisten lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Ruoveden lukiossa, Petäjä-opistossa (kansalaisopisto) ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa.

Opiskelijoita SASKY koulutuskuntayhtymässä on kaikkiaan noin 7400. Koulutuskuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on noin 37,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 550 henkilöä, joista opetushenkilöstön osuus on noin 70 %. Kiinteistöjen kokonaismassa on noin 100.000 m2 käsittäen noin 100 eri kiinteistöä.

Työelämän palvelu- ja kehittämistehtävät on osa koulutustehtäväämme. Koulutuksen suunnittelussa asiakaslähtöisyys määrittelee suunnittelun lähtökohdat. Kuntayhtymän laaja maakunnallinen vaikutusalue mahdollistaa kuntayhtymä- ja oppilaitoskohtaisen koulutuksen suunnittelun niin, että kunkin oppilaitoksen alueen työvoima- ja koulutustarpeet voidaan ottaa huomioon.

Tavoitteena on yritys- ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn edistäminen ja tukeminen kouluttamalla osaavaa henkilöstöä. Työelämän kanssa yhteisesti hankitut oppimisympäristöt takaavat opiskelijalle ammatissa tarvittavien ajanmukaisten tietojen ja taitojen oppimisen. Ammatillisen koulutuksen kehittämisessä työelämäyhteistyöllä on suuri merkitys.

Työpaikat
SASKY koulutuskuntayhtymä 1

Näytä kaikki