Työnantaja Seinäjoen kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Seinäjoen kaupunki Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupunki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia, mm. pyöräedun ja E-passin, ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Seinäjoki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla tai taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi
www.toihinseinajoelle.fi
www.facebook.com/sjkkaupunki
www.twitter.com/Sjkkaupunki
www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki
www.youtube.com/seinajoenkaupunki
www.instagram.com/sjkkaupunki

Työpaikat
Seinäjoen kaupunki 24

Näytä kaikki
Näytä kaikki