Työnantaja Sievin kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Sievin kunta Sievin kunta Sievin kunta Sievin kunta

Sievin kunta

Rohkeasti kehittyvä Sievi on ihmisläheinen, hyvinvoiva ja innovatiivinen kunta, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut. Arvojamme ovat rohkeus, positiivisuus, ihmisläheisyys ja avarakatseisuus.

Sievi on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan lounaisosassa Keski-Pohjanmaan maakunnan rajalla, Oulun Eteläisessä. Kunnassa asuu 4 868 ihmistä ja sen pinta-ala on 800,56 km², josta 13,42 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 6,33 asukasta/km². Sievin naapurikunnat ovat Haapajärvi, Kalajoki, Kannus, Lestijärvi, Nivala, Reisjärvi, Toholampi ja Ylivieska.

Sievi on tunnettu alhaisesta työttömyysasteesta.

Sievin pitäjäruoaksi nimettiin 1980-luvulla mutti.

Sievin kunta työnantajana

Sievin kunnassa on monipuoliset työsuhde-etuudet. Käytössä on ePassi, työsuhdepolkupyöräetu ja paljon muita liikuntaetuuksia. Kattavan työterveyshuoltomme hoitaa Mehiläinen. Sievin kunta tukee myös työntekijöiden koulutusta. Sievin kunnalla on käytössä Eduhouse -verkkokoulutuspalvelu ja omaehtoiseen koulutukseen on mahdollista saada palkallista vapaata 10 päivää kalenterivuodessa (5pv/kevät/syksy).

Sievissä luonto ja palvelut ovat lähellä

Sievissä saat nauttia ulkoilusta puhtaassa luonnossa ympäri vuoden. Sievistä löytyy niin luontoliikkujalle kuin aktiivikuntoilijallekin eri pituisia patikointipolkuja tulentekopaikkoineen. Erityisesti Maasydämen matkailualue tarjoaa upeat puitteet lomailuun koko perheelle. Kirkasvetinen järvi, frisbeegolfrata, Urjanlinnan tanssipaviljonki ja patikointipolut antavat syyn pidempäänkin lomailuun. Maasydämestä lähtevältä Huuhankallion polulta löytyy näkötorni ja taukopaikka. Näkötornista avautuu patikoijalle hulppeat maisemat.

Sievin kesän kohokohta on heinäkuun kolmantena lauantaina vietettävät Muttimarkkinat. Tuona päivänä Sieviin saavutaan tapaamaan ystäviä ja tuttavia. Samalla nautitaan markkinatunnelmasta. Markkinapäivää varten paikallinen Lions club keittää 700 kilosta ohrajauhoja perinneruokaamme Muttia. Markkinapäivänä keitetty mutti vielä paistetaan ja tarjoillaan voin sekä kylmän maidon kera.

Sievi on teollistunut maaseutupitäjä, jossa peruspalvelut ovat lähellä. Olemme kolmen kaupungin keskellä, matkaa Ylivieskaan laajempien palveluiden äärelle on 25 km. Kalajoen Hiekkasärkiltä Sieviin on vain 60 km. Tervetuloa meille töihin!

Työpaikat
Sievin kunta 8

Näytä kaikki