Siilinjärven kunta

Siilinjärvi on kasvava ja elinvoimainen, positiivisesti ladattu, energinen, yli 21 000 asukkaan asuin- ja yrityskunta. Siilinjärven sijainti on mitä parhain: keskellä Suomea, välittömästi Itä-Suomen suurimman kaupungin, Kuopion kaupungin pohjoispuolella. Erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut takaavat sekä asiakkaiden että yritysten viihtyvyyden.

Siilinjärven kunta on Pohjois-Savon toiseksi suurin kunta ja sen organisaatiossa työskentelee noin 1100 vakinaista ja 400 määräaikaista työntekijää. Kunnan palveluiden hoito ja ylläpito vaativat monipuolista osaamista. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee siilinjärveläisten tarpeet. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kuntansa hyväksi.

Siilinjärven kunnan toimintakulttuuria kehitetään ratkaisukeskeiseen suuntaan, jossa jokainen työntekijä osallistuu oman työnsä kehittämiseen. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työniloa työstään.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity mahtavaan tiimiimme!

Työpaikat
Siilinjärven kunta 19

Näytä kaikki
Näytä kaikki