Siuntion kunta

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen.

Kaksikielinen Siuntio tarjoaa asukkailleen luotettavat peruspalvelut. Lapsiperheiden arkeen panostetaan päiväkodeista ja kouluista alkaen ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Päivähoitopaikkoja löytyy tarvitseville eikä terveyskeskuspalveluihin tarvitse juurikaan jonottaa. Myös vanhuspalvelut ovat kunnossa. Kunta valmistelee uuden sivistys- ja hyvinvointikampuksen rakentamista. Syyslukukauden 2022 alussa valmistuvaksi suunniteltuun rakennukseen tulee ajanmukaisten koulutilojen lisäksi kaikille kuntalaisille suunnattuja sivistyspalveluita, mm. kirjasto.

Siuntion tavaramerkkejä ovat upeat kulttuurimaisemat, laajat peltoaukeat, runsaat vesistöt, historialliset nähtävyydet ja arjen kanssakäymistä rikastuttava kaksikielisyys. Tulevina vuosina Siuntion kuntakeskukseen rakennetaan kerrostaloja omistus- ja vuokra-asumiseen. Omakotitonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Siuntiossa yhdistyvät perinteet ja nykypäivän olosuhteet oman elämän rakentamiselle.

Työpaikat
Siuntion kunta 21

Näytä kaikki
Näytä kaikki