Skip to main content
Siuntion kunta Siuntion kunta Siuntion kunta

Siuntion kunta

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen.

Kaksikielinen Siuntio tarjoaa asukkailleen luotettavat peruspalvelut. Lapsiperheiden arkeen panostetaan päiväkodeista ja kouluista alkaen ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Päivähoitopaikkoja löytyy tarvitseville eikä terveyskeskuspalveluihin tarvitse juurikaan jonottaa. Myös vanhuspalvelut ovat kunnossa. Kesällä 2022 valmistuneesta sivistyskampus Siuntion sydämestä löydät ajanmukaisten koulutilojen lisäksi kaikille kuntalaisille suunnattuja sivistyspalveluita, mm. kirjaston sekä tiloja harrastuksiin ja tapahtumiin.

Siuntion tavaramerkkejä ovat upeat kulttuurimaisemat, laajat peltoaukeat, runsaat vesistöt, historialliset nähtävyydet ja arjen kanssakäymistä rikastuttava kaksikielisyys. Tulevina vuosina Siuntion kuntakeskukseen rakennetaan kerrostaloja omistus- ja vuokra-asumiseen. Omakotitonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Siuntiossa yhdistyvät perinteet ja nykypäivän olosuhteet oman elämän rakentamiselle.

Työpaikat
Siuntion kunta 22

Näytä kaikki
Näytä kaikki