Työnantaja Siuntion kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Siuntion kunta Siuntion kunta Siuntion kunta Siuntion kunta

Siuntion kunta

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen.

Kaksikielinen Siuntio tarjoaa asukkailleen luotettavat peruspalvelut. Lapsiperheiden arkeen panostetaan päiväkodeista ja kouluista alkaen ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Päivähoitopaikkoja löytyy tarvitseville eikä terveyskeskuspalveluihin tarvitse juurikaan jonottaa. Kesällä 2022 valmistuneesta sivistyskampus Siuntion sydämestä löydät ajanmukaisten koulutilojen lisäksi kaikille kuntalaisille suunnattuja sivistyspalveluita, mm. kirjaston sekä tiloja harrastuksiin ja tapahtumiin.

Siuntion tavaramerkkejä ovat upeat kulttuurimaisemat, laajat peltoaukeat, runsaat vesistöt, historialliset nähtävyydet ja arjen kanssakäymistä rikastuttava kaksikielisyys. Tulevina vuosina Siuntion kuntakeskukseen rakennetaan kerrostaloja omistus- ja vuokra-asumiseen. Omakotitonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Siuntiossa yhdistyvät perinteet ja nykypäivän olosuhteet oman elämän rakentamiselle.

Tule mukaan kehittämään Siuntiota!

Meillä on monipuolisia uramahdollisuuksia erilaisten julkisten palveluiden ja hallinnollisten tehtävien parissa. Panostamme monipuoliseen ammattitaitoon ja etsimme joukkoomme niin kokeneita konkareita kuin nuoria osaajia.

Siuntion kunnalla on noin 220 työntekijää sekä noin 75 erilaista ammattinimikettä. Haluamme tarjota kuntalaisille laadukkaita, kaksikielisiä palveluita ja toimia siuntiolaisen yhteisön hyväksi.

Tarjoamme vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä kunnan kehittyvien palveluiden parissa. Kannustamme henkilöstöä työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen.

Monipuoliset työnkuvat tekevät jokaisesta päivästä mielekkään ja pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-​alaisesti. Sopivan kokoisessa työyhteisössä pääset vaikuttamaan asioihin konkreettisesti.

Työntekijänä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä. Saat myös työyhteisön laajan tuen. Kaksikielinen arkemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ruotsin kielen taitojasi.

Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme

Meillä on kattava ja toimiva työterveyshuolto, josta olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme.

Tarjoamme henkilöstölle myös liikunta-​ ja kulttuurietuuden, jota voit käyttää monipuolisesti. Avasimme keväällä 2023 uimahallin ja kuntosalin, jonne työntekijämme pääsevät alennettuun hintaan.

Yhteiset virkistyspäivät ja henkilöstöjuhlat lisäävät yhteisöllisyyttä ja tukevat työssäjaksamistasi.

Panostamme myös jatkuvaan esimiestyön kehittämiseen ja edistämme valmentavaa johtamistapaa varmistaaksemme henkilöstömme työhyvinvoinnin.

Siuntion uusi tunnuslause on Ota rauhallisesti. Siuntiolaisessa työelämässä se tarkoittaa, että emme rypistä otsaamme emmekä kiristä hermojamme turhan takia.

Työpaikat
Siuntion kunta 6

Näytä kaikki