Skip to main content
Sodankylän kunta

Sodankylän kunta - Rohkea, yhteisöllinen ja utelias Lapin tähtikunta


Tutustu Sodankylään kunnan ja Visit Sodankylän somekanavissa
FB: sodankylankunta tai visitsodankyla
IG: munsodankyla tai visitsodankyla
Twitter: twitter.com/sodankylankunta
LinkedIn: linkedin.com/company/sodankylän-kunta-sodankylä-municipality/

Vaihtovuosi Sodankylässä
Jos mietit millaista Sodankylässä olisi asua ja elää, kannattaa tutustua Fernandezin perheen arkeen Lapissa #vaihtovuosisodankylässä - sisältöjen kautta.
Inarin Fernandezin Äidin puheenvuoro -kanavan Vaihtovuosi Sodankylässä - sarjassa seurataan vuoden ajan perheen elämää Sodankylässä. Vaihtovuoden päätyttyä, perhe on päättänyt jäädä asumaan Sodankylään.
Vaihtovuosi Sodankylässä videot löytyvät Äidin Puheenvuoron YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/playlist?list=PLV9QIOoDa5DnasbU5J8nA8aduvxG-vNay
Lisäksi kannattaa seurata perheen menoa IG:ssä: @aidinpuheenvuoro_official/

Tule siekin meille töihin! - Sodankylän kunnan perusturvan rekrytointivideo ja Sopukan "My day"
Kannattaa katsoa myös kunnan perusturvan rekrytointivideo viime syksyltä. Sodankylässä on tarve erityisesti hoitoalan ammattilaisista, ja videolla kuulet millaisia tehtäviä meillä kunnassa on tarjolla: https://youtu.be/31F11WMgpI4.

Videon valmistumisen jälkeen myös kunnan uusi Hyvinvointikeskus Sopukka on valmistunut, ja #vaihtovuosisodankylässä -sarjassa on julkaistu Sopukan "My Day - Päivä lähihoitajan Sodankylän Sopukassa - Inari oikeissa töissä" video: https://www.youtube.com/watch?v=CRDfO02JfZo&list=PLV9QIOoDa5DnasbU5J8nA8aduvxG-vNay&index=63&t=0s

Tutustu esitteeseemme: Sodankylän kunta

Työpaikat
Sodankylän kunta 4

Näytä kaikki